بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

امضای قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی

قرارداد تامین 500 دستگاه اتوبوس برقی شهری روز ۲۱ تیر ماه میان شرکت تولید اتوبوس برقی پارسان (شتاب) و شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه امضا شد.

امضای قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی
تین نیوز |

قرارداد تامین 500 دستگاه اتوبوس برقی شهری روز ۲۱ تیر ماه میان شرکت تولید اتوبوس برقی پارسان (شتاب) و شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه امضا شد. 

به گزارش تین نیوز به نقل از گروه مپنا، در این نشست که در اداره مرکزی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برگزار شد، محمد حسین رفان، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)، مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، کامبیز مرادی، مدیرعامل شرکت شتاب و بهروز مرادی مدیرعامل گروه صنعتی عقاب افشان حضور داشتند.

گفتنی است شرکت تولید اتوبوس برقی پارسان (شتاب) با مشارکت یکی از ارکان اصلی صنعت برق کشور «گروه مپنا» و «گروه تولیدی و صنعتی عقاب افشان» با هدف سرعت بخشیدن به توسعه حمل و نقل پایدار با مأموریت طراحی، تولید و فروش وسایط نقلیه تجاری الکتریکی سازگار با محیط زیست در نیمه دوم سال 1399 شروع به کار کرد. 

همچنین، اتوبوس برقی شرکت شتاب با نام تجاری زیما در سال 1400 معرفی شد و هم اکنون پس از اخذ استانداردهای لازم، آماده قرار گرفتن در سیستم حمل و نقل عمومی کشور است. اتوبوس برقی زیما، محصولی کاملاً بومی است که با بهره گیری از ابزارهای نوین مهندسی، منطبق با اصول طراحی در سطح بین المللی توسعه یافته و طراحی بدنه در گروه تولیدی صنعتی عقاب افشان و پیشرانه الکتریکی در گروه مپنا انجام شده است و در شرکت «شتاب» به عنوان یک شرکت مشترک تولید می شود.

ویژگی های اتوبوس برقی زیما

زیما که در طراحی خود از بدنه و شاسی یکپارچه بهره می برد، بر بستر مهندسی مدیریت چرخه عمر محصول تولید شده که در کشور بی نظیر است. علاوه بر ویژگی های ساختاری ظاهری مانند نداشتن پله در راهرو و ورودی که تردد مسافران را تسهیل می کند، این اتوبوس برقی ویژگی های مهمی مانند هوشمندی، اتصال به مرکز داده، بازگشت انرژی، شیوه های شارژ سریع، سامانه های نمایشگر پیشرفته و سامانه های خنک کاری به روز طراحی شده بر اساس اقلیم ایران را داراست.

همچنین، این اتوبوس قابلیت به کارگیری در خطوط مختلف اتوبوس رانی با پکیج های متفاوت باتری را بر اساس سفارش مشتریان دارد. علاوه بر این زیرساخت طراحی و توسعه این محصول به گونه ای است که با برترین محصولات دنیا در این حوزه قابل رقابت است و توان صادرات به کشورهای در حال توسعه و حتی توسعه یافته را خواهد داشت.

شاین ذکر است تجهیز ناوگان کشور به اتوبوس های برقی، موجب حرکت به سمت برقی سازی حمل و نقل عمومی همگام با کشورهای توسعه یافته، بهره مندی از هوای پاک با کاهش تولید آلاینده ها، کاهش میزان مصرف سوخت دیزل، کاهش هزینه های بهره برداری ناوگان حمل ونقل عمومی، هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور و ایجاد اشتغال فناورانه و تولیدی در کشور خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.