بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

لذت گشت های دریایی در بوشهر؛ بار بر دوش شناورهای سنتی است

شناورهای سنتی و قایق ها بار اصلی گشت های دریایی در استان بوشهر را به دوش می کشند و انتظار می رود شناورهای نوین و مناسب برای تفریحات دریایی فراهم شود.

لذت گشت های دریایی در بوشهر؛ بار بر دوش شناورهای سنتی است
تین نیوز |

شناورهای سنتی و قایق ها بار اصلی گشت های دریایی در استان بوشهر را به دوش می کشند و انتظار می رود شناورهای نوین و مناسب برای تفریحات دریایی فراهم شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از بوشهر، استان بوشهر یکی از استان های پرتردد کشور در ایام نوروز امسال بوده و همچون گذشته مسافران نوروزی از نقاط مختلف کشور به این استان سفر کرده اند و همچنان ورودی های این استان پرتردد است.

دریا و ساحل یکی از مهمترین ظرفیت های گردشگری در استان بوشهر محسوب می شود و نقاط ساحلی این استان و بنادر دارای بیشترین میزان حضور گردشگران هستند.

گردشگری دریایی یک فرصت بسیار خوب برای استان بوشهر محسوب می شود و بسیاری از گردشگران برای بهره مندی از نعمت دریایی زیبا به استان بوشهر سفر می کنند.

استان بوشهر با ۹۶۷ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس و همچنین همجواری با چندین کشور این حوزه ظرفیت های بی شما ری در خود جای داده است که به تناسب این وضعیت باید به توسعه زیرساخت های آن نگاه اساسی صورت گیرد.

در همین راستا انتظار می رود زیرساخت های مناسب در حوزه گردشگری دریایی در سطح استان بوشهر به ویژه در مرکز این استان و دیگر شهرهای گردشگرپذیر تقویت شود تا مسافران به اهداف مد نظر خود دست یابند و سفری شیرین تر و لذت بخش تر را تجربه کنند.

انجام ۵۵ هزار سفر و گشت دریایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نشست ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان بوشهر گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون با انجام ۵۵ هزار و ۷۱ سفر، ۳۹۶ هزار و ۲۶۵ نفر از مسافران و گردشگران نوروزی این استان از خدمات گردشگری دریایی برخوردار شدند.

محمد شکیی نسب اظهار کرد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته مناطق بوشهر، دیلم، گناوه، دیر، کنگان و عسلویه به ترتیب با ۱۵۵ هزار و ۴۵۰، ۶۷ هزار و ۸۲۰، ۷۱ هزار و ۱۴۳، ۲۸ هزار و ۶۱۱، ۴۳ هزار و ۸۴۶ و ۲۹ هزار و ۳۹۵ نفر بیشترین گردشگران دریایی استان را به خود اختصاص دادند.

وی بیان کرد: طرح تسهیل ترددهای دریایی ۱۴۰۲ به همراه الزام های مرتبط و همچنین نصب ۴۵ تابلو ۱۵۵۰ (برای راهنمایی مهمانان و دریانوردان) در بنادر استان بوشهر پیاده سازی شده است.

تسهیل تردد دریایی در نوروز

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در مدت زمان اجرا طرح ایستگاه های مخابرات دریایی در بنادر استان به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به اضطرارها دریایی شدند.

شکیبی نسب اظهار کرد: در این ایام همچنین ۶ شناور ناجی و ۱۲ قایق همیار ناجی در جاهای پر ریسک استان بوشهر استقرار پیدا کردند تا در صورت نیاز اقدام به امدادرسانی دریایی کنند.

وی گفت: در طرح تسهیل تردد دریایی نوروز ۱۴۰۲ استان بوشهر هزار و ۲۰۰ جلیقه نجات و ۵۰ حلقه نجات در اختیار بنادر استان بوشهر قرار گرفته است تا با استفاده تجهیزات تأمین شده ایمنی لازم برای ترددهای نوروزی فراهم شود.

شکیبی نسب اظهار کرد: در عید نوروز همچنین ۴۵ نفر بازرس بر نحوه اجرا طرح تسهیل ترددهای نوروزی نظارت دارند.

فعالیت ۱۸ لنج تفریحی

وی افزود: بندر بوشهر در طرح تسهیل تردد دریایی امسال با بهره گیری از بخش دریایی پایانه بین المللی مسافربری دریایی و همچنین سایبان بزرگ (ویژه اسکان مسافران در صف انتظار) شاهد تحول چشمگیری بوده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: سالن پایانه مسافربری دریایی بندر بوشهر اکنون در مرحله تعمیرات اساسی است که پیش بینی شده تا پایان سال جاری بهره برداری شود.

شکیبی نسب بیان کرد: در زمان اجرا طرح ترددهای دریایی هفت فروند لنج تفریحی در بندر بوشهر، ۱۱ فروند در بنادر تابع همراه با قایق های تفریحی خدمات رسانی به گردشگران دریایی استان را عهده دار هستند. (این لنج ها با کاربری باربری هستند که برای مدت یک ماه کاربری آنها به تفریحی تغییر پیدا کرده است)

وی یادآور شد: در مدت زمان اجرا طرح تسهیل ترددهای دریایی همچنین حدود یک هزار مسافر نوروزی از محوطه عملیاتی و همچنین کشتی های بزرگ مستقر در اسکله بازدید کردند.

توسعه گردشگری دریایی در بوشهر

معاون عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: لایروبی کانال دسترسی بندر بوشهر با هدف تسهیل ترددهای کشتی های ۵۰ هزار تنی نیاز مبرم استان بوشهر برای توسعه پایدار و متوازن است.

محمد هادی رستمیان بیان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی همواره نگاهی ویژه به استان بوشهر داشته است که در تداوم این نگاه ارزشمند می طلبد به رونق بندر بوشهر نیز اهتمام جدی داشته باشد.

رستمیان افزود: با چشم انداز ترسیم شده برای توسعه استان بوشهر هیچ تردیدی برای تعمیق کانال دسترسی بندر بوشهر و تسهیل سازی در تردد کشتی های ۵۰ هزار تنی وجود نداشته و این مهم به عنوان یکی از مطالبات دیرینه بوشهری ها هر چه زودتر محقق شود.

وی گفت: همچنین انتظار می رود سازمان بنادر و دریانوردی با هدف رونق گردشگری دریایی بندر بوشهر نسبت به احداث مجتمع گردشگری دریایی (مارینا) در این بندر اقدام کند چراکه این مهم از دیرباز به عنوان مطالبه مهم بوشهری ها در حوزه گردشگری به شمار می رود.

رستمیان ادامه داد: در ارتباط با پایانه بین المللی مسافربری شهید حقگو در بوشهر نیز انتظار است با تأمین اعتبار ویژه شرایطی فراهم شود تا پروژه تعمیر اساسی سالن پایانه هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

ارائه تسهیلات برای گردشگری دریایی

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی نیز گفت: این سازمان در حوزه ساخت و تردد شناورهای مسافربری در آب های داخلی و بین المللی حمایت های ویژه ای تدارک دیده است که از جمله آنها می توان به تسهیلات بدون بهره، تخفیف ۹۰ درصدی تعرفه بندری و تأمین سوخت یارانه ای اشاره کرد.

مجید علی نازی اظهار کرد: ارائه تسهیلات وجوه اداره شده برای ساخت شناورهای مسافربری از جمله تسهیلات ویژه سازمان بنادر و دریانوردی است که در این طرح ۸۰ درصد تسهیلات موردنیاز ساخت شناور با بهره صفر درصد پرداخت می شود.

وی بیان کرد: همچنین در تعرفه های بندری شناورهای مسافربری ۹۰ درصد تخفیف لحاظ شده است که این تخفیف تمامی سفرهای داخلی و بین المللی را پوشش می دهد.

علی نازی ادامه داد: تأمین سوخت یارانه ای موردنیاز شناورهای مسافربری از دیگر تسهیلات ویژه سازمان بنادر و دریانوردی برای تردد شناورهای مسافربری است که با توجه به تفاوت قیمت بسیار بالا با سوخت بانکرینگ توجیه اقتصادی مناسبی برای تردد شناورهای مسافربری ایجاد کرده است.

گسترش خدمات گردشگری دریایی در بنادر جنوبی

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: این سازمان برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری دریایی تسهیلات و حمایت های ویژه پیش بینی کرده است که این ظرفیت ها سرمایه گذاری در این بخش را جذاب کرده است.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: برای احداث ۲ پایانه مسافربری دریایی در استان بوشهر تأمین اعتبار بسیار خوبی صورت گرفت به نحوی که برای احداث تأسیسات دریایی پایانه بوشهر ۹۰۰ میلیارد ریال و برای بهسازی و تعمیرات اساسی سالن پایانه مسافری دریایی بوشهر ۷۰۰ میلیارد اعتبار تخصیص داده شد.

علی نازی یادآور شد: پروژه تعمیر اساسی سالن پایانه بین المللی مسافربری بوشهر اکنون روند مطلوبی داشته و پیش بینی می شود تا اسفند سال ۱۴۰۲ مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: برای سال جاری در تأمین اعتبار جلیقه های نجات اعتبار آن از شیوه متمرکز خارج شد که این مهم به تجهیز بنادر به این نوع جلیقه ها کمک شایانی داشته است.

علی نازی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی برای ترددهای دریایی تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته است که انتظار است سایر دستگاه نیز پای کار بیایند و نقشی پررنگ خود را در این زمینه ایفا کنند.

رضایت گردشگران از گشت های دریایی

وی گفت: امسال خدمات گردشگری دریایی در بنادر جنوبی از جمله آبادان و خرمشهر تا پاسی از شب تداوم داشته است که این نشان از اهتمام ویژه سازمان بنادر برای ترددهای دریایی است.

علی نازی افزود: در بنادر هدف طرح تردد گردشگری دریایی و بویژه بنادر استان بوشهر با ارزیابی های صورت گرفته عمده گردشگران رضایت کامل از نحوه دریافت خدمات داشتند که در این زمینه از تلاش های تمامی عوامل ذیربط کمال قدردانی و تشکر را داریم.

وی گفت: همچنین با استفاده از جایروپلن در بازدیدی ۲ ساعته سواحل هدف استان بوشهر در طرح تسهیل ترددهای دریایی پایش شدند که شاهد پویایی و رونق فعالیت های این حوزه بودیم.

علی نازی بیان کرد: در برخی از بنادر با وجود احداث اسکله های ایمن تمرکز فعالیت ها بر سایر محدوده ها است که انتظار است مالکان قایق ها با هدف تأمین ایمنی بیشتر فعالیت خود را در اسکله های مجاز متمرکز کنند.

شناورهای سنتی و قایق ها بار اصلی گشت های دریایی در استان بوشهر را به دوش می کشند و انتظار می رود شناورهای نوین و مناسب برای تفریحات دریایی فراهم شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.