◄ درخواست تسهیل روابط ترانزیتی بین ایران و ترکیه
سالانه حدود 120 هزار وسیله نقلیه در مرزهای مشترک سهگانه میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ترکیه تردد میکنند.
یک کامیوندار ترانزیتی خواستار آن شد که تردد وسایل نقلیه عبوری از مرزهای دو کشور ایران و ترکیه، روند صعودی پیدا کند.
به گزارش خبرنگار تین نیوز یک کامیوندار و فعال ترانزیتی در تماس با شبکه خبری تیننیوز نسبت به روابط ترانزیتی ایران و ترکیه و تاثیر آن بر روی کامیونهای حامل بارهای صادراتی گلایه کرد.
وی گفت: صف کامیونهای متقاضی برای ورود به ترکیه هنوز گاهی در هفته به 4 کیلومتر میرسد و برای تسهیل روابط ترانزیتی بین ایران و ترکیه به نظر میرسد کار مهمی انجام نمیشود.
وی توضیح داد که در 4 مسیر ترانزیتی به عنوان راننده کامیون فعال است و ادامه داد: وضعیت ارتباطات کشورها در تسهیل روابط ترانزیتی دو کشور بسیار تأثیرگذار است، بااینحال و باوجود سفر اخیر اردوغان به تهران به نظر میرسد گفتوگویی برای حل مشکلات بین تهران و استانبول انجامنشده است.
وی ترکیه را راه عبور برای ارسال بارهای صادراتی به اروپا خواند و گفت: با اینحال کامیونداران ایرانی وقتی به بازرگان میرسند مجبور به حضور در صفهای طولانی هستند که منجر به اتلاف وقت و طولانی شدن سفر می شود.
او گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز و هزینههای کامیون هر یک روز اضافه شدن به سفر برای ما هزینههای زیادی خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار تیننیوز چند روز پیش رضا نفیسی مدیرکل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی اعلام کرد سالانه حدود 120 هزار وسیله نقلیه در مرزهای مشترک سهگانه میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ترکیه تردد میکنند.
او خبر داده بود که در جریان بازدید مقامات ایران و ترکیه حلوفصل مشکلات موجود، توسعه تسهیلات و امکانات در پایانههای مرزی و اصلاح شبکه راهها هموار ه مورد تأکید قرارگرفته است.
نفیسی خبرداده بود که بهمنظور تسهیل و توسعه حملونقل جادهای، خواستار برگزاری کمیته مشترک حملونقل جادهای میان دو کشور و نشستهای مشترک مرزی شده اند.