بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

مدیریت آسیب های اجتماعی و شناسایی ساختمان های ناایمن

سخنگوی شهرداری تهران به بیان توضیحاتی درباره همکاری دستگاه قضا و مدیریت شهری پرداخت و مبارزه با مفاسد، ساماندهی کودکان کار و شناسایی ساختمان های ناایمن را از جمله محورهای همکاری عنوان کرد.

مدیریت آسیب های اجتماعی و شناسایی ساختمان های ناایمن
تین نیوز |

سخنگوی شهرداری تهران به بیان توضیحاتی درباره همکاری دستگاه قضا و مدیریت شهری پرداخت و مبارزه با مفاسد، مدیریت آسیب های اجتماعی، ساماندهی کودکان کار و شناسایی ساختمان های ناایمن را از جمله محورهای همکاری عنوان کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، عبدالمطهر محمدخانی به مناسبت هفته قوه قضاییه درباره همکاری مدیریت شهری و دستگاه قضا گفـت: در دوره جدید مدیریت شهری تعاملات مناسبی بین مجموعه شهرداری و قوه قضاییه برای مبارزه با مفاسد، حراست از بیت المال و احیای حقوق عامه صورت گرفته است.

محمدخانی گفت: در ۳۳ ماه گذشته از دوران فعالیت مدیریت شهری جدید، بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان از اموال عمومی با همراهی و همکاری دستگاه قضا به بیت المال بازگشته است. عمده این مبلغ، اموال و ساختمان هایی بوده که سال ها با ثمن بخس در اختیار بعضی از ما بهتران قرار داشت. رویکرد شهردار تهران و قوه قضاییه اما باز پس گیری این اموال به حساب مردم بود.

وی به بیان جزئیات برخی از مهم ترین پرونده های احیای بیت المال پرداخت و افزود: در همان سال نخست مسؤلیت، با همراهی قوه قضاییه بیش از ۱۰۰ ساختمان مرغوب که عمدتاً در منطقه یک تهران قرار داشت، اعاده و به حساب مردم بازگشت. عمده این ساختمان ها در اختیار مدیران سابق قرار داشت که به صورت غیرقانونی در آن اقامت داشتند.

محمدخانی با بیان اینکه ابطال قراردادهای شبهه ناک دیگر محور مهم همکاری مدیریت شهری با دستگاه قضا بوده است، توضیح داد: این دست قراردادها در دوره های گذشته منعقد شده بود. برای مثال مجموعه «باملند» با چند هزار مترمربع زیربنا برای ده ها سال با مبلغ اجاره ماهانه تنها ۲۲ میلیون تومان در اختیار پیمانکار قرار گرفته بود. ابطال این قرارداد ظالمانه جز با نگرش مثبت عزیزان ما در دستگاه قضا عملیاتی نمی شد.

وی بازپس گیری املاک، زمین ها و ساختمان های متعلق به شهرداری از سودجویان را دیگر محور همکاری با دستگاه قضا دانست و بیان کرد: مجموع ارزش امکاناتی که با رأی دستگاه قضا و با پیگیری های حقوقی مجموعه مدیریت شهری بار دیگر به خزانه شهر باز گشته، بالغ بر ۴۰ همت ارزیابی می شود.

سخنگوی شهرداری تهران همکاری در حوزه مدیریت آسیب های اجتماعی را به عنوان محور مهم همکاری های شهرداری و دستگاه قضا معرفی کرد و گفت: جمع کردن کلونی های معتادان متجاهر در مناطق مختلف شهر، جز با رأی قوه قضاییه و همراهی و هم افزایی همه دستگاه ها امکان پذیر نبود. امروز هیچ اجتماع متمرکزی از معتادان متجاهر در هیچ نقطه شهر وجود ندارد و همه متجاهرین به اعتیاد با رأی قاضی، موظف به گذراندن دوره های بازپروری در مراکز ماده ۱۶ شده اند.

محمدخانی ساماندهی مجموعه روددره فرحزاد یا باغ راه حضرت زهرا (س) را به عنوان نمونه های موفق همکاری شهرداری و دستگاه قضا معرفی کرد و افزود: هر ۲ موقعیت برای سال ها محل جولان معتادان متجاهر و کاسب خانه مافیای مواد مخدر بوده است. در دوره اخیر، ضمن جمع آوری و ساماندهی آسیب، موضوع تبدیل این نقاط بی دفاع شهری به دو پارک فرامنطقه ای فاخر در دستور کار قرار گرفته است.  

وی ضمن بیان اینکه در موضوع ساماندهی کودکان کار در موقعیت خیابان نیز همکاری خوبی با دستگاه قضا آغاز شده است، ادامه داد: البته مطابق گزارش های دستگاه های ذی ربط متأسفانه عمده این افراد را امروز اتباع غیرقانونی کشورهای همسایه تشکیل می دهند. ولی در مورد کودکان ایرانی درگیر آسیب، برنامه های مناسبی برای ساماندهی آن ها در هماهنگی با بهزیستی طراحی و عملیاتی شده است.  

سخنگوی شهرداری تهران ضمن اشاره به اینکه موضوع مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز دیگر محور همکاری با قوه قضاییه است، بیان کرد: مجموعه بسیار زیادی از ساختمان های غیرقانونی و شدیداً ناپایداری که با سؤاستفاده از شرایط کشور در سال ۱۴۰۱ در منطقه خلازیر قد عَلم کرده بودند، رفع خلاف شدند. اگر همت و پشتیبانی مجموعه دستگاه قضا وجود نداشت، مافیای ساختمان هم چنان مشغول جولان بود.

محمدخانی ورود دادستانی به موضوع ساختمان های ناایمن را از دیگر مصادیق همکاری با دستگاه قضا شمرد و توضیح داد: پس از فاجعه پلاسکو در تهران و متروپل در آبادان، بحث ایمن سازی ساختمان ها در برابر حریق یا زلزله، مورد توجه قرار گرفت. برخی از مراکز تجاری و حتی بیمارستان های پایتخت وجود داشت که حداقل های ایمنی را رعایت نکرده و نگرانی های زیادی برای حفظ و حراست از جان شهروندان به وجود می آورد.

وی عنوان کرد: با همراهی دستگاه قضا، بیش از ۹۲ ساختمان در معرض ریسک آتش سوزی در تهران شناسایی و عملیات پلمپ یا ایمن سازی آغاز شد. هم چنین بازرسی فنی و سازه ای بیش از ۱۶ هزار ساختمان بلندمرتبه در پایتخت برای بررسی و شناسایی ایرادات سازه ای آن ها عملیاتی شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.