بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

موتورسواران پایتخت تمایل به دریافت معاینه فنی ندارند!

موتورسیکلت داران تمایل چندانی به این موضوع ندارند به طوری که از ابتدای سال جاری حدود ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده اند.

موتورسواران پایتخت تمایل به دریافت معاینه فنی ندارند!
تین نیوز |

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران گفت: دریافت معاینه فنی موتورسواران به عنوان یک الزام در راستای کاهش میزان آلودگی هوا در تهران است اما موتورسیکلت داران تمایل چندانی به این موضوع ندارند به طوری که از ابتدای سال جاری حدود ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سید محمدمهدی میرزایی قمی روز چهارشنبه افزود: شهر تهران دارای ۱۱ خط معاینه فنی موتورسیکلت است که میزان مراجعه موتورسواران به این مراکز تقریبا در حد صفر است. در سال گذشته میزان مراجعه موتورسیکلت ها به مراکز معاینه فنی شهر تهران تنها ۸۲۳ دستگاه بوده است که از این تعداد ۶۰ درصد آن از آلایندگی و ۲۰ درصد از آزمون ترمز مردود شده است.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه همچنین برخی از موتورسیکلت ها نیز همزمان دارای چند نقص فنی بودند، اظهار کرد: مدیریت شهری درباره توسعه خطوط سیار معاینه فنی موتورسیکلت و پیش بینی طرح های تشویقی و حمایتی برنامه هایی را در دست اقدام دارد که بزودی اجرایی می شود.

وی ادامه داد: براساس قانون همه وسایل نقلیه ملزم به انجام دوره ای معاینه فنی هستند که موتورسیکلت ها نیز از این قضیه مستثنی نیستند و باید با همکاری پلیس راهور و شهرداری تهران اقداماتی در این مسیر انجام شود که بزودی برخی از این برنامه ها عملیاتی خواهد شد.

به گفته میرزایی قمی، هر یک موتورسیکلت کاربراتوری میزان آلایندگی آن در مقایسه با یک موتورسیکلت با استاندارد تولید یورو چهار حدود ۱۱ برابر و نسبت به یک خودرو با استاندارد تولید یورو پنج در حدود ۱۳ برابر بیشتر است که همین امر موجب شده که موضوع معاینه فنی این وسایل حمل و نقل عمومی به جدیت دنبال شود.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران همچنین به تلاش مدیریت شهری برای گرفتن معاینه فنی ویژه موتورسواران پایتخت در راستای نظم بخشی به تردد موتورسواران اشاره کرد.

بیشتر موتورسیکلت ها کاربراتوری و فرسوده است

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران گفت: در ۱۰ سال اخیر سهم موتورسیکلت در جابجایی های روزانه شهر تهران از حدود هفت درصد به ۱۳ درصد افزایش یافته و پیش بینی می شود این سهم جابجایی توسط موتورسواران حتی در آینده نزدیک به ۱۵ درصد برسد.

وی اضافه کرد: به نظر می رسد در حوزه حمل و نقل عمومی با توجه به ترافیک تهران استقبال شهروندان برای جابجایی با موتورسیکلت رو به افزایش است اما افزایش تردد موتورسیکلت ها موجب افزایش تصادف و کاهش آلودگی هوا خواهد شد.

میرزایی قمی با بیان اینکه روزانه بیش از چهار میلیون موتورسیکلت در تهران تردد دارد، یادآور شد: طبق بررسی های پلیس راهور بیشتر موتورسیکلت ها کاربراتوری و فرسوده است که موجب مشکلات زیست محیطی در شهر می شود.

به گزارش ایرنا، روزانه حجم زیادی از موتورسیکلت های فرسوده در تهران تردد می کنند که این وسایل نقلیه علاوه بر آسیب رساندن به کیفیت هوای پایتخت به افزایش تصادفات در شهر نیز کمک می کند و ضروری است که مدیریت شهری با همکاری پلیس راهور برای نظم بخشی به معابر پایتخت اقداماتی در دستور کار قرار دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.