بازدید سایت : ۱۲۹۳۸۱
| کد خبر ۲۹۶۲۹۹
کپی شد

پیشرفت فیزیکی ۸۹.۵ درصدی منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال/ باند دوم تونل های البرز شرقی امسال تکمیل می شود

بر اساس آمار، پیشرفت فیزیکی منطقه دو آزادراه تهران-شمال حدود ۸۹.۵ درصد اعلام شده و تونل البرز شرقی به بهره برداری رسیده است.

پیشرفت فیزیکی ۸۹.۵ درصدی منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال/ باند دوم تونل های البرز شرقی امسال تکمیل می شود
تین نیوز |

 

بر اساس آمار، پیشرفت فیزیکی منطقه دو آزادراه تهران-شمال حدود ۸۹.۵ درصد اعلام شده و تونل البرز شرقی به بهره برداری رسیده است. همچنین طبق برنامه ریزی انجام شده و تکمیل باند دوم تونل های البرز شرقی و غربی تا سال های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۶ هدف گذاری شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل این شرکت با همراهی، معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، خنجری بازرس کل امور راه و شهرسازی و جمعی از مدیران و کارشناسان از بخش های مختلف منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال بازدید کردند. 

در جریان این بازدید میدانی، وضعیت پل ها، تونل ها و سایر زیرساخت های عمرانی این منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت. کارشناسان پروژه ضمن ارائه گزارشی از میزان پیشرفت فیزیکی و اقدامات اجرایی انجام شده، به تشریح برنامه های آتی جهت تسریع در روند بهره برداری پرداختند.

بازوند در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی آزادراه تهران-شمال، بر ضرورت رعایت دقیق استانداردهای فنی، ارتقاء ایمنی مسیر و تکمیل هرچه سریع تر پروژه تأکید کرد.

وی همچنین خواستار به کارگیری فناوری های نوین در عملیات اجرایی و نظارت مستمر بر کیفیت ساخت شد.

آزادراه تهران-شمال به عنوان یکی از محورهای کلیدی ارتباطی کشور، نقش مؤثری در کاهش مدت زمان سفر میان تهران و شمال کشور ایفا می کند و تکمیل سریع تر بخش های باقی مانده این پروژه در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

پیشرفت چشمگیر در توسعه آزادراه تهران-شمال 

 آزادراه تهران-شمال به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های زیرساختی کشور، با هدف تسهیل تردد، کاهش زمان سفر و افزایش ایمنی جاده ای، با سرعت در حال پیشرفت است.

در  این بازدید بخش های مختلف این مسیر از جمله پل ها، تونل ها و سایر زیرساخت های عمرانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

بر اساس گزارش ارائه شده در این بازدید، آزادراه تهران-شمال به چهار منطقه اجرایی تقسیم شده که تاکنون بخش عمده ای از منطقه یک و دو به بهره برداری رسیده است. منطقه دو، که محور اصلی این بازدید بود، با ویژگی هایی چون عبور ۸۰ درصد مسیر از داخل تونل، احداث ۵۶ دستگاه تونل به طول مجموع ۳۹.۵ کیلومتر و ساخت ۲۱ پل بزرگ، یکی از پیچیده ترین قطعات اجرایی محسوب می شود.

بر اساس آمار، پیشرفت فیزیکی منطقه دو حدود ۸۹.۵ درصد اعلام شده و تونل البرز شرقی به بهره برداری رسیده است. طبق برنامه ریزی انجام شده، تکمیل باند دوم تونل های البرز شرقی و غربی تا سال های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۶ هدف گذاری شده است.

از مزایای منطقه دو می توان به کاهش ۶.۵ کیلومتری مسیر کرج-چالوس، کاهش زمان سفر تا ۳۰ دقیقه در ساعات اوج ترافیک، حذف گردنه های خطرناک کندوان و صرفه جویی قابل توجه در مصرف سوخت اشاره کرد.

گفتنی است منطقه سه آزادراه تهران-شمال، به دلیل عبور از مناطق کوهستانی و محیط های حفاظت شده، با چالش های ویژه ای مواجه است و مطالعات فنی و زیست محیطی آن در حال انجام می باشد.

توسعه آزادراه تهران-شمال به عنوان پروژه ای ملی، نقشی کلیدی در بهبود شبکه حمل ونقل کشور، کاهش تصادفات و ارتقاء سطح ایمنی سفرهای جاده ای ایفا می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.