ورود ۲۳۰۰ دستگاه تاکسی برقی دیگر از چین به تهران
بعد از ورود ۱۷۵۲ دستگاه تاکسی برقی به ناوگان تاکسیرانی و آغاز واگذاری تدریجی آنها به متقاضیان واجد شرایط، نوبت به ثبت واردات ۲۳۰۰ دستگاه تاکسی برقی دیگر از محل قرارداد شهرداری تهران با چین رسیده است.

با توجه به بحران آلودگی هوا، ترافیک سنگین و مصرف بالای سوخت های فسیلی در کلانشهر تهران، برقی سازی ناوگان حمل ونقل عمومی، به ویژه تاکسیها، یکی از راهکارهای مؤثر برای بهبود شرایط زیست محیطی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان به شمار می آید چراکه تاکسی ها بخش مهمی از ناوگان حمل ونقل شهری را تشکیل می دهند و با پیمایش بالا، سهم قابل توجهی در تولید آلاینده هایی مانند CO، NOx و ذرات معلق دارند، بنابراین جایگزینی آن ها با خودروهای برقی می تواند به کاهش آلودگی هوا منجر شود.
به گزراش تین نیوز به نقل از تسنیم، با توجه به اینکه تاکسی های برقی، مصرف سوخت ندارند و هزینه نگهداری آن ها (تعویض روغن، فیلترها، لنت ها و…) به مراتب کمتر است، در درازمدت نیز صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی برای رانندگان تاکسی به همراه دارد و بر خلاف خودروهای بنزینی یا گازسوز، بسیار کم صدا هستند بنابراین استفاده از آن ها موجب کاهش آلودگی صوتی در محیط شهری نیز می شود.
در همین راستا، شهرداری تهران در این دوره مدیریت شهری گام بلندی در راستای برقی سازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران برداشت و در راستای توسعه و نوسازی شبکه حمل و نقل عمومی، قراردادی برای واردات 27500 دستگاه تاکسی برقی با کشور چین منعقد کرد.
فرآیند واردات این تاکسی ها از زمستان سال گذشته آغاز و 1752 دستگاه تاکسی شاسی بلند آیون در بهمن ماه رونمایی شد؛ اکنون با آغاز ثبت نام از متقاضیان دریافت این تاکسی ها، واگذاری 1700 دستگاه در حال انجام است و 2300 دستگاه دیگر نیز در مرحله ثبت سفارش قرار دارند.
به گفته شادی مالکی؛ مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران، هر دستگاه تاکسی برقی یک میلیارد و 685 میلیون تومان قمیت دارد که به منظور حمایت از رانندگان، زمینه پرداخت 1.200 میلیارد تومان وام بدون سود با پیگیری شهرداری تهران و همکاری دولت، فراهم شده است تا متقاضیان بتوانند نسبت به خرید این تاکسی ها اقدام کنند.
مالکی درباره ورود تاکسی های جدید نیز گفت: ثبت سفارش برای بخش دوم تاکسی های برقی به تعداد 2 هزار و 300 دستگاه انجام شده و تلاش ما بر این بوده با کیفیت ترین و جدیدترین خودرو وارد شهر شود. این روند تا تکمیل واردات 27 هزار و 500 دستگاه تاکسی که شهرداری تهران وعده بود ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: رویکرد مدیریت ششم شهری برقی سازی است و تلاش می کنیم در هر ثبت سفارش، خودروهای با کیفیت و با قیمت مناسب را وارد کنیم. چراکه دنیای خودروسازی دنیایی است که هر روز شاهد تغییرات هستیم.
تاکسی های آیون از یکی از برندهای معتبر چینی است که توانایی پیمایش تا 300 کیلومتر با یک بار شارژ کامل دارند وظرفیت باتری آنها 50 کیلووات ساعت است.
برقی سازی ناوگان تاکسیرانی در تهران یک اقدام استراتژیک و پایدار در جهت کاهش آلودگی، افزایش بهره وری انرژی و بهبود کیفیت زندگی شهری است و با برنامه ریزی مناسب و حمایت های دولتی، می توان این تحول را با موفقیت در یک بازه زمانی معقول اجرا کرد.
بزرگوار،خبر در حال واگذاری که درج کردید در حال حاضر کذب محض هست،چون هنوز سامانه باز نشده برای ثبت نام و طی کردن مراحل اداری و مالی و حقوقی این تبدیل به احسن های لوکس برقی.
سامانه بنا به هر دلیلی که عنوان میکنن دارای باگ و خطای نرمافزاری است