به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازیمهدی جعفری، مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی ۱۶پروژه شامل ۱۹۹ کیلومتر ساخت و بهسازی راه درخراسان جنوبی عملیاتی شده است، گفت: تاکنون ۱۵۱کیلومتر (۷۶درصد) این پروژهها به بهرهبرداری رسیده و عملیات اجرایی مابقی این طرحها تا پایان تیر به اتمام خواهد رسید.
جعفری افزود: یکی از این پروژهها احداث باند دوم زاهدان-بیرجند به طول ۲۰کیلومتر است که ۹کیلومتر آن به بهرهبرداری رسیده و تاکنون ۳۶ کیلومتر از پروژه ۵۰ کیلومتری بهسازی محور کرمان-دیهوک انجام شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی همچنین از اتمام پروژههای اقتصاد مقاومتی «بهسازی محور تربت حیدریه-خواف-سه راهی نشتیفان و کالشور-سه راهی سنگان-تایباد و محور راه قائن-ابراهیمآباد-کالشور و محور تربت حیدریه-باخرز-تایباد» به طول ۱۰ کیلومتر، «بهسازی راه اصلی فردوس-سرایان-آفریز-روم» به طول هشت کیلومتر، «احداث راه اصلی سربیشه-درح-میل۷۸»به طول هفت کیلومتر، «احداث راه اصلی قاین-حاجیآباد» به طول ۱۲ کیلومتر، «بهسازی راه زابل-نهبندان و زابل-میلک» به طول ۱۲ کیلومتر و «قطعه یک بیرجند-قاین» به طول پنج کیلومتر، «فردوس-بجستان» به طول ۱۶کیلومتر و «فردوس-دیهوک» به طول ۱۲ کیلومتر خبر داد.
وی گفت: در این راستا تاکنون چهار کیلومتر از پنج کیلومتر باند دوم یزد-طبس ساخته شده و چهار کیلومتر از ۲۰ کیلومتر پروژه بهسازی راه اصلی محور نائین-انارک-خور-طبس پیش رفته است. همچنین قطعه دوم گناباد-قاین تکمیل شده و ۶کیلومتر از ۱۰ کیلومتر قطعه سوم گناباد-قاین و یک کیلومتر از قطعه دوم بیرجند-قاین به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی عنوان کرد: یکی دیگر از پروژههای اقتصاد مقاومتی استان، احیا و مرمت محور تاریخی بهارستان-چهاردرخت به طول ۷۵۰ کیلومتر است که ۱۰۰ کیلومتر آن به بهرهبرداری رسیده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه خراسان جنوبی به ۱۰۰ کیلومتر آزادراه ، ۴۰۰ کیلومتر بزرگراه و ۳۰۰ کیلومتر راه اصلی نیاز دارد تا به متوسط کشوری برسد، با اذعان برپایین بودن شاخص راه در این استان افزود: با توجه به پایین بودن شاخص توسعه استان در بخش راه، توجه ویژه به این حوزه ضروری است.