بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

فعالیت 15 هزار کامیون در جابجایی محصول پائیزه گلستان

فعالیت 15 هزار کامیون در جابجایی محصول پائیزه گلستان
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت که 15 هزار کامیون و کامیونت در جابجایی محصول پائیزه استان از مزرعه تا مراکز خرید وانتقال آن به کارخانه ها در سایر استان ها فعالیت می کنند.

 

مهدی میقانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: از این تعداد، هفت هزار و 500 دستگاه در استان موجود است و بقیه از دیگر مناطق همچون استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی و مازندران به کار گیری می شود.

 

به گفته وی؛ اداره کل حمل و نقل برای تامین این تعداد وسیله نقلیه به منظور جابجایی محصول زراعی استان در خرداد و مرداد، مکاتبه لازم را با ادارات راهداری و حمل و نقل استان های همجوار انجام داده است.

 

میقانی در خصوص نرخ جابجایی محصول هم افزود: تعیین نرخ حمل محصول به صورت توافقی میان کشاورز، متصدی شرکت حمل و نقل و صاحب کامیون است.

 

وی همچنین از مسئولان دستگاه های خرید محصول پائیزه در استان خواست که تخلیه محصول را در مراکز خرید شتاب دهند تا از افزایش نرخ حمل ممانعت شود.

 

به گفته وی؛ خواب چند روزه کامیون حامل محصول در پشت در مراکز خرید تضمینی استان باعث می شود تا نرخ حمل افزایش یابد.

 

میقانی افزود: در استان گلستان 71 شرکت حمل و نقل وجود دارد که هفت هزار و 500 دستگاه ناوگان را پوشش می دهند.

 

بارنامه حمل محصول گرفته شود

وی از کشاورزان خواست هنگام حمل محصول خود از مزرعه به مراکز خرید حتما بارنامه را از شرکت حمل و نقل دریافت کنند تا متحمل خسارت مالی نشوند.

 

میقانی همچنین به رانندگان کامیون توصیه کرد به منظور مقابله با ریزش محصول، حتما درزگیری، اندازه بارگیری و کشیدن چادر روی محصول را رعایت کنند.

 

وی ادامه داد که این اداره کل اطلاع رسانی لازم را در خصوص ممانعت از ریزش محصول با نصب بنر به کشاورزان و رانندگان کامیون انجام داده است.

 

طبق گزارش دبیر ستاد برداشت محصولات زراعی جهادکشاورزی گلستان به ایرنا، برداشت محصول پائیزه استان از سطح 480 هزار و 579 هکتار و پیش بینی تولید یک میلیون و 500 هزار تن از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده است.

 

محصول پائیزه کشت شده استان شامل باقلا، کلزا، گندم، جو، سیب زمینی و نخود سبز است که بیشترین سطح قابل برداشت به گندم با 371 هزار و 685 هکتار اختصاص دارد، کارشناسان پیش بینی کردند افزون بر یک میلیون و 200 هزار تن محصول از گندمزارهای گلستان برداشت شود.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.