افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۵ پروژه راهسازی در باوی و غیزانیه اهواز
با حضور استاندار خوزستان عملیات اجرایی چهار پروژه در حوزه راه روستایی و اصلی در مناطق باوی و بخش غیزانیه اهواز آغاز و یک پروژه نیز افتتاح شد، این در حالیست که به گفته استاندار خوزستان در سال گذشته با وجود تخصیص اعتبارات پایین، ۲۷۵ کیلومتر جاده در استان افتتاح شده و با وجود مشکلات بسیار هیچ گاه اجازه توقف پروژه ها داده نشد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، منوچهر رحمانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: هدف از کلنگ زنی و افتتاح طرح ها در حوزه راه روستایی، افزایش رفاه مردم در جاده ها، کاهش تصادفات و تردد راحت تر مردم در این مناطق است.
وی با بیان اینکه آیین کلنگ زنی احداث راه روستایی در مناطق ام الطرفه - منیثر - شعیمیط جابر با حضور استاندار خوزستان برگزار شد، افزود: طول این مسیر ۲۰ کیلومتر و عرض در نظر گرفته شده برای آن ۵.۵ متر است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این راه روستایی نیز حدود ۱۰ میلیارد تومان است.
رحمانی عنوان کرد: همچنین عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور ابوبقال – عنافچه با اعتبار حدود پنج میلیارد تومان آغاز شد.
وی ادامه داد: طول این مسیر پنج کیلومتر و عرض آن ۱۱.۳۰ متر است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به افتتاح یک طرح در حوزه راه روستایی بیان کرد: محور روستایی کارگه به شجیرات در غیزانیه نیز با حضور استاندار خوزستان با هدف افزایش آسایش مردم در تردد و کاهش خطرات و تصادفات به بهره برداری رسید.
رحمانی با اشاره به اینکه طول این جاده روستایی ۷.۵ کیلومتر و عرض آن ۶.۵ متر است، اظهار کرد: با افتتاح این پروژه ۱۸ روستا با جمعیتی افزون بر ۱۸ هزار نفر از نعمت راه آسفالته برخوردار شده اند.
وی افزود: آغاز عملیات بهسازی و چهار خطه کردن جاده تصفیه شکر - عنافچه یکی دیگر از طرح هایی است که در حوزه راه اصلی کلنگ زنی شد. طول این مسیر ۲ کیلومتر و اعتبار مورد نیاز برای اجرای آن حدود ۳.۵ میلیارد تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان بیان کرد: کلنگ زنی پروژه احداث باند دوم محور شوشتر به سمت اهواز به طول چهار کیلومتر و با اعتبار ۶ میلیارد تومان یکی دیگر از طرح هایی است که امروز توسط استاندار خوزستان کلنگ زنی شد تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.
همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در حاشیه بهره برداری از راه روستایی اهواز، باوی و منطقه غیزانیه اظهار کرد: راه یکی از زیرساخت های توسعه است و شاید یکی از دلایلی که خوزستان در این سال های اخیر از سایر استان ها عقب افتاده عدم توسعه راه های استان در حد متعارف و استاندارد است.
استاندار خوزستان گفت: خوزستان از نظر حمل بار رتبه نخست کشور و از نظر جابجایی مسافر رتبه سوم را دارد اما از نظر استانداردهای جاده ای رتبه ششم را در اختیار دارد که آمار نگران کننده ای است.
وی افزود: این جایگاه ضمن این که توسعه استان را به عقب می اندازد، موجبات نگرانی شهروندان را برای تردد در جاده ها نیز فراهم می کند.
استاندار خوزستان با بیان این که رتبه سوم حمل بار و رتبه ششم استاندارد به معنای امنیت کمتر مسافران است، گفت: با توجه به شرایط کنونی در سال های اخیر بهبود شرایط راه های استان را به صورت جدی در دستور کار قرار داده ایم.
وی بیان کرد: در سال گذشته با وجود تخصیص اعتبارات پایین، ۲۷۵ کیلومتر جاده در استان افتتاح شده و با وجود مشکلات بسیار هیچ گاه اجازه توقف پروژه ها را ندادیم.
شریعتی تصریح کرد: امسال با وجود اختصاص بهتر اعتبارات، پیش بینی ما بر افزایش اعتبارات بخش راه های استان است.
وی ادامه داد: یکی از محورهای توسعه استان که می تواند ما را از رکود بیرون ببرد و اشتغال ایجاد کند، انجام پروژه های بزرگ مانند راه ها است.
استاندار خوزستان گفت: این پروژه ها کمک می کند تا ارتباط و ایمنی در رفت و آمدها بالاتر رفته و همچنین فضای بیشتری برای سرمایه گذاری در استان فراهم شود.
وی ادامه داد: مسیر هفتگل- باوی با طول ۵۰ کیلومتر بوده که شهرستان هفتگل را به باوی وصل می کند.
شریعتی تصریح کرد: پیش تر برای رفتن از باوی به هفتگل، باید مسیر اهواز طی می شد که بیش از ۱۵۰ کیلومتر بود اما با افتتاح این مسیر، رفت و آمد ۱۰۰ کیلومتر کوتاه تر شده است.
وی گفت: مردم محروم از این مسیرها استفاده می کنند و باعث می شود آن ها نیز از خدمات دولت استفاده بهینه را داشته و از سوی دیگر با مصرف بهینه سوخت، از آلودگی هوا کاسته شود.
استاندار خوزستان افزود: بحث توسعه راه های استان در سال ۹۶ با جدیت بیشتری دنبال می شود و اگر با اعتبارات اندک، این حجم از پروژه ها محقق شده، امسال با افزایش اعتبارات، افتتاحیه راه ها دو برابر خواهد بود.
وی ادامه داد: خوزستان حدود ۲ هزار کیلومتر راه کم داشته و تا رسیدن به استاندارد سوم کشور فاصله دارد اما در صورتی که این فاصله کم شود می توانیم سرمان را جلوی مردم استان بالا بگیریم.
شریعتی گفت: امیداست در یک برنامه سه ساله با احداث ۲ هزار کیلومتر از راه های استان، خوزستان که بیش ترین حمل و نقل کالای کشور را دارد، دارای رتبه سوم ایمنی و استاندارد راه ها شود.