بازدید سایت : ۵۳۱۲۲

بیش از 15 هزار میلیارد تومان در بخش حمل و نقل جاده ای سرمایه‌گذاری شد

بیش از 15 هزار میلیارد تومان در بخش حمل و نقل جاده ای سرمایه‌گذاری شد
تین نیوز |

 ابراهیم نصری در همایش تشکل‌های صنفی حمل و نقل استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی که با حضور فرماندار، امام جمعه اهل سنت تایباد و جمعی از مدیران ادارات و نهادها در سالن اجتماعات پیامبر اعظم فرمانداری تایباد برگزار شد، اظهار داشت: در استان خراسان رضوی سالانه 24 میلیون تن کالا توسط شرکت‌های حمل و نقل جابجا می‌شود و در زمینه حمل و نقل جاده‌ای در کشور در مبحث مسافری رتبه اول، حمل و نقل کالا رتبه چهارم، صادرات و ترانزیت رتبه دوم کشور رابه خود اختصاص داده است.

 به گزارش تین‌نیوز از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان خراسان رضوی، وی با بیان اینکه بیش از 15 هزار میلیارد تومان در بخش حمل و نقل سرمایه‌گذاری شده است، افزود: بیش از 56 هزار نفر به طور مستقیم در این بخش مشغول فعالیت هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی مرز دوغارون تایباد را یکی از مرزهای تاثیرگذار کشور برشمرد و گفت: در سیاست‌های کلان کشور باید به بخش خصوصی برای فعالیت میدان داد و جزیره‌ای کار کردن بخش خصوصی را رنج می‌دهد و باید همه تلاش کنند تا قوانین برای فعالیت بخش خصوصی شفاف شود و در فعالیت‌های اقتصادی مرزی باید همه دستگاه‌های متولی با شیوه‌نامه واحدی عمل کنند تا بخش خصوصی بتواند روان‌تر فعالیت کند.

نصری با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد حمل و نقل بار کشور از طریق جاده‌هاست افزود: با شفاف و روان‌سازی قوانین برای بخش خصوصی باعث می‌شود که با توسعه در پایانه مرزی دوغارون توسعه استان و کشور را شاهد باشیم.

 وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی رانندگان تا پایان امسال اجرایی می‌شود، اضافه کرد: در برنامه توسعه ششم کشور گنجانده شد که برای نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای رانندگان می‌توانند ماشین آلات مورد نیاز را که دارای سه سال ساخت باشند با بخشودگی 25 درصدی گمرکی وارد کشور کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی ادامه داد: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست داریم تا در اعتبارات سال 97 به بحث راهداری توجه ویژه‌ای داشته باشند و برای نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای از صندوق توسعه ملی به ما کمک کنند.

 در ادامه فرماندار تایباد نیز در این همایش گفت: تلاش می‌شود تا به همت دولت، منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تبدیل به منطقه آزاد شود. حسین شرافتی افزود: روزانه بیش از یک هزار و 200 تریلی و کامیون از سراسر کشور و سایر کشورها برای صادرات و ترانزیت کالا وارد مرز دوغارون می‌شوند، ضمن اینکه روزانه ما پذیرای بیش از سه هزار مسافر افغانی در این مرز هستیم.

وی با بیان اینکه تایباد قطب صادرات سوخت به کشور افغانستان است، اظهار داشت: پایه توسعه اقتصادی و اجتماعی و اشتغال، حمل و نقل است و هر موقع چرخ حمل و نقل خوب در حرکت بوده رونق در بخش‌های دیگر کشور را شاهد بودیم.

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.