◄ حساسیت روسای ادارات راهداری به ایمنی بالا می رود
بسیاری از موضوعات مطرحشده در این همایش را شاید روسای ادارات تاکنون نمیدانستد و اگر میدانستند نسبت به آن حساس نبودند. بنابراین برگزاری این همایشها حساسیت روسای شهرستان ها را نسبت به ایمنی بلا میبرد.
رئیس نگهداری راه های استان خراسان رضوی تأکید دارد که حساس کردن روسای ادارات شهرستان ها به موضوع ارتقای ایمنی می تواند کمک کننده باشد.
به گزارش خبرنگار تین نیوز اولین گردهمایی روسای ادارات راهداری و حمل ونقل جاده ای سراسر کشور روز گذشته با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و عبدالهاشم حسن نیا رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در سالن اجتماعات مجموعه عصر انقلاب در احمدآباد مستوفی آغاز شد و تا پایان امروز 18 اردیبهشت ادامه دارد.
در این همایش علاوه بر ارائه سیاست ها و برنامه های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در حوزه های تخصصی حمل ونقل، برنامه ریزی، راهداری و منابع انسانی، مقالات تخصصی در حوزه راهداری و نگهداری راه ها، تصادفات جاده ای و ایمنی، توسعه ترانزیت و حمل ونقل بین المللی از سوی متخصصان و مسئولین ارائه شد.
علی رجایی رئیس نگهداری راه های استان خراسان رضوی که از شرکت کنندگان در این مراسم است به خبرنگار ما گفت: برای اولین بار است که روسای ادارات شهرستان ها به این همایش دعوت شده اند که می تواند در بهبود وضعیت راه ها مؤثر واقع شود. چراکه رئیس ادارات شهرستان ها مستقیماً با موضوعات مربوط به راه در ارتباط هستند و نوک پیکان اجرا در شهرستان ها هستند.
به گفته رجایی مطالبی که در خصوص ایمنی در روز نخست این همایش ارائه شد کمک قابل توجهی برای تصمیم گیری درست روسای ادارات و بهتر انجام شدن کارها در شهرستان می کند.
وی با توضیح اینکه در گذشته مسول ایمنی و اکنون مسول نگهداری راه ها در استان هستم، ادامه داد: ما درگذشته هم در این جلسات شرکت می کردیم اما بازهم می آمدیم و مطالب را به روسای شهرستان ها منتقل می کردیم. این ابتکار اقدام مناسبی بوده است و مطمینا در انجام عملیات اجرایی می تواند کمک خوبی برای روسای شهرستان ها باشد.
رجایی در پاسخ به این سؤال که آیا برای ایمنی به دیتا احتیاج است یا اعتبار؟گفت: منابع مالی هم مؤثر است اما با پنل هایی که در این همایش ارائه شد متوجه شدیم که شاید نیازی به منابع نباشد و بحث مدیریت مهم تر است.
رئیس نگهداری راه های استان خراسان رضوی ادامه داد: برای مثال نصب یا برداشتن تابلوهای غلط و یا ساماندهی تابلوها و علائم و تجهیزات ایمنی ربطی به منابع مالی ندارد. باز بودن پیچ گاردریل ها یا نصب تابلوهای غلط که راننده را به اشتباه می اندازد که در برخی پاورپوینت های مدیران در این همایش ارائه شد همه از سر سهل انگاری در اجرا است و این اشکالات به بی پولی ربطی ندارد.
او تأکید دارد که بسیاری از موضوعات مطرح شده در این همایش را شاید روسای ادارات تاکنون نمی دانستند و اگر می دانستند نسبت به آ« حساس نبودند. بنابراین برگزاری این همایش ها حساسیت مدیران را نسبت به ایمنی بالا می برد.
او تأکید دارد که حساس کردن روسای ادارات شهرستان ها می تواند به موضوع ارتقای ایمنی کمک کند.
جواد نگاهداری رئیس راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان ملایر در استان همدان نیز به خبرنگار ما گفت: از دست اندرکاران این همایش تشکر می کنم و اعتقاد دارم این نوع گردهمایی ها به روسای ادرات شهرستان کمک میکند تا نگاه واقع بینانه ای برای ارتقای ایمنی جاده ها داشته باشند.
وی با توضیح اینکه این همایش یکسری نقاط ضعف و قوت داشت ادامه داد: امیدواریم به مرور نقاط ضعف برطرف شود و برگزاری این همایش در سالهای اینده با قدرت بیشتری ادامه داشته باشد.
او توضیح می دهد بسیاری از نکاتی که امروز گفته شد؛ پیش از این و از نظر ما موضوعات تاثیرگذاری بر مقوله ایمنی نبود.قبل تر خیلی ها از این موضوعات را در شهرستان می دیدیم، اما به دید کارشناسی به آن نگاه نمی کردیم.