◄ اجرای روکش آسفالت پلیمری در سه فرودگاه کشور
ایجاد سامانه قیر و آسفالت و همچنین کارگروه ارزیابی واحدهای تولیدکننده قیر از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، از شاخصترین اقدامات در حوزه قیر و آسفالت کشور به شمار میرود.
به گزارش خبرنگار تیننیوز دهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر و آسفالت و ماشینآلات با حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی و همچنین دستاندرکاران حوزه قیر و آسفالت کشور صبح امروز در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی آغاز شد.
فریدون مقدسنژاد رئیس کمیته علمی این همایش در سخنرانی خود با اشاره به روند مثبت برگزاری همایش قیر و آسفالت بهعنوان یکی از شاخصترین همایشهای حوزه مهندسی در چند سال اخیر، به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه قیر و آسفالت کشور پرداخت و گفت: ایجاد سامانه قیر و آسفالت و همچنین کارگروه ارزیابی واحدهای تولیدکننده قیر از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، از شاخصترین اقدامات در حوزه قیر و آسفالت کشور به شمار میرود.
او تجهیز و راهاندازی آزمایشگاه پیشرفته قیر، انتقال دانش و توسعه فناوریها از طریق کارگروه فناوریهای نوین و پیادهسازی سامانه مدیریت روسازی شبکه محورهای شریانی کشور، پیادهسازی سامانه مدیریت روسازی فرودگاهها (APMS)، تشکیل کارگروه راه روستایی بر اساس الویتهای جدید وزارت راه و شهرسازی و تدوین و بهروزرسانی نشریات و دستورالعملها در حوزه قیر و آسفالت کشور را از دیگر اقدامات ویژه برشمرد.
مقدسنژاد با اشاره به اقدامات سازمانهای مختلف در زمینهٔ بهرهبرداری از فناوریهای نوین در صنعت قیر ،گفت: برای اولین بار استفاده از آسفالت حاوی قیر پودر لاستیکی در استان یزد صورت گرفته است.
او با اشاره به اینکه اجرای روکش آسفالت پلیمری در فرودگاه زاهدان، اصفهان و شیراز در دستور کار قرارگرفته است، نیز گفت: در حوزه شهرداریها، شهرداری تهران استفاده از آسفالت پلیمری را در مساحت 18 کیلومتر اجرایی کرد و شهرداری اصفهان نیز در 20 کیلومتر از مسیرهای BRT از آسفالت پودر لاستیکی استفاده کرده است.
او ابراز امیدواری کرد که در حوزه راه روستایی شاهد اجرای سیاستهای ارزانقیمت باشیم.