ابلاغ سهمیه سوخت خودروهای سواری کرایه تا پایان آبان
خودروهای کرایه مسافری جادهای پیش از اعمال سهمیهبندی بنزین نیز مشمول دریافت سهمیه بودند و این اصلاح نرخ تأثیری در افزایش کرایه آنها نخواهد داشت.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: در حال حاضر ۳۵ تا ۳۶ هزار دستگاه خودروی سواری کرایه جادهای عمومی با پلاک «ع» در جادهها تردد دارند که تحت نظارت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به مسافران خدمات میدهند و مشمول اصلاح نرخ بنزین هستند.
به گزارش تین نیوز به نقل از بولتن نیوز، داریوش باقرجوان درباره سهمیه سوخت این خودروها و تأثیر آن بر کرایه آنها اظهار کرد: قرار است تا پایان ماه جاری با کرایه موجود به فعالیت خود ادامه دهند تا دستورالعملهای مربوطه به سازمان راهداری ابلاغ شود.
به گفته وی، خودروهای کرایه مسافری جادهای پیش از اعمال سهمیهبندی بنزین نیز مشمول دریافت سهمیه بودند و این اصلاح نرخ تأثیری در افزایش کرایه آنها نخواهد داشت. چرا که میزان مصرف سوخت مجموع خودروهای کرایه جادهای(۳۵ تا ۳۶ هزار دستگاه) کمتر از یک درصد مجموع مصرف کل خودروهای سواری در جادههاست.
او با بیان اینکه با شرکتهای مسافری سواری و اتحادیه های مربوطه مذاکراتی داشتهایم، افزود: در حال حاضر مشکل خاصی متصور نیستیم و تا پایان آبان ماه منتظر میمانیم تا تصمیمات مورد نظر گرفته شود چون احتمال دارد سهمیه سوخت خودروهای سواری کرایه عمومی با سهمیه سایر خودروها متفاوت باشد و به صورت اختصاصی در نظر گرفته شود.
باقرجوان با تأکید بر اینکه نرخ گازوئیل در اصلاح قیمت حاملهای انرژی تغییر نمیکند یادآور شد: هدف از اصلاح نرخ بنزین، افزایش رغبت مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی جادهای و شهری است از همین رو سازمان برنامه و بودجه برای گازوئیل، اصلاح قیمت در نظر نگرفته است درنتیجه کرایه اتوبوسهای بینشهری افزایش نمییابد، این اقدام، به افزایش بهرهوری شرکتهای اتوبوسرانی منجر میشود.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری، عمر ناوگان خودروهای سواری کرایه بین شهری را ۶ سال عنوان کرد و بیان کرد: با تعدیل نرخ بنزین، میتوانیم خدمات درب به درب به مسافران ارائه دهیم همچنین زیرساختهای خوبی در بخش جادهای داریم که به کاهش تردد وسایل نقلیه شخصی میانجامد و نتیجه آن، کاهش تلفات جادهای خواهد بود.