بازدید سایت : ۵۶۱۵۹

ناوگان باری همدان وضعیت مناسبی ندارد / ۶۰ درصد جاده ها ترانزیتی است

ناوگان باری همدان وضعیت مناسبی ندارد / ۶۰ درصد جاده ها ترانزیتی است

تین نیوز | مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با بیان اینکه متوسط عمر ناوگان باری این همدان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: ناوگان باری استان همدان وضعیت مناسبی ندارد.
 
نصرت الله حیدری پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن روز حمل و نقل در خصوص وضعیت سیستم حمل و نقل باری استان همدان عنوان داشت: سن ناوگان باری در استان همدان به ۲۵ سال به بالا می رسد و این در حالیست که سن ناوگان باری کشور ۱۷ سال است.
 
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با بیان اینکه با توجه به این سن ناوگان باری استان همدان وضعیت مناسبی ندارد، ابراز داشت: تعداد کامیون های مورد نیاز استان همدان بیش از بار موجود در استان است.
 
حیدری در ادامه افزود: کامیون های با عمر ۴۰ سال به بالا سیستم ایمنی ضعیفی برای حمل بار دارند و در استان همدان ۳۰۰ راننده دارای کامیون های بالای ۴۰ سال عمر هستند که این کامیون ها نیز از بارگیری در بندر امام و بندر عباس منع شده اند.
 
وی با تاکید بر اینکه وضعیت ناوگان باری استان همدان مناسب نیست، اظهار داشت: رانندگانی که قصد نوسازی کامیون خود را دارند از مزایایی چون اعطای تسهیلات بلاعوض ۳۵ میلیون تومانی و تسهیلات بانکی معادل ۸۰ درصد قیمت کامیون برخوردار می شوند.
 
امسال شش میلیون و ۵۴۷ هزار و ۶۲۳ تن جا به جایی بار در استان همدان انجام شده است
وی از جابجایی سالانه ۹ میلیون تن بار در استان همدان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون شش میلیون و ۵۴۷ هزار و ۶۲۳ تن جا به جایی بار در استان همدان انجام شده که این مقدار بار توسط سفر ۴۴۷ هزار و ۱۵۲ وسیله نقلیه باری صورت گرفته است.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه در هشت ماه نخست سال جاری پنج میلیون و ۳۵۱ هزار و ۳۰۴ نفر با وسیله نقلیه عمومی در استان همدان جا به جا شده اند، افزود: این تعداد جا به جایی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با یک درصد افزایش روبرو بوده است.
 
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان در مورد کاهش تصادفات جاده ای در استان همدان نیز بیان داشت: در حوزه تصادفات جاده ای در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ استان همدان رتبه برتر در کشور را کسب کرد اما در هشت ماه نخست امسال تصادفات جاده ای همدان نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش یافته است.
 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۸۳ درصد تصادفات جاده ای مربوط به خطای انسانی است، ابراز داشت: سیستم حمل و نقل جاده ای باید آنچنان ایمن باشد که خطای انسانی را نیز کاهش دهد.
 
اعزام ۷۷۹ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی زوار کربلا در مرز مهران
حیدری در ادامه سخنان خود به سفر زائرین کربلا به عراق اشاره داشت و افزود: استان همدان نیز برای انتقال زائرین به کشور ۷۷۹ دستگاه مینی بوس و اتوبوس در اختیار ناوگان حمل و نقل کشور قرار داده است.
 
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با بیان اینکه از روز پنجشنبه گذشته جابجایی زائران کربلا آغاز شده است، ابراز داشت: سیستم حمل و نقل استان همدان همکاری لازم برای جابجایی زوار دارد.
 
وی در ادامه سخنانش از افزایش سیستم حمل و نقل هوشمند جاده ای در استان همدان خبر داد و عنوان داشت: تعداد ۱۱ دوربین، نظارت تصویری جاده ها و محور های مواصلاتی استان همدان را بر عهده دارند.
 
حیدری با بیان اینکه دوربین های نظارت جاده ای در گردنه اسد آباد و آوج و سه راهی روعان نصب شده اند، افزود: در حال حاضر هشت دوربین کنترل سرعت وسایط نقلیه در جاده های استان نصب شده که به زودی تعداد آن به ۱۱ دوربین افزایش می یابد.
 
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان در ادامه از نصب سیستمی با عنوان " دبلیو. آی. ان"  سیستم هوشمند توزین کامیون در ورودی پاسگاه های استان خبر داد و گفت: با نصب این سیستم چنانچه کامیونی اضافه بار داشته باشد سیستم آلارم داده و کامیون متوقف می شود.
 
ثبت بیش از ۴۷ میلیون تردد در جاده های استان همدان
حیدری با بیان اینکه ۵۴ دستگاه تردد شمار آنلاین در استان همدان فعال است، ابرز داشت: از ابتدای سال تاکنون ۴۷ میلیون و ۳۲۴ هزار و ۴۹۱ تردد در جاده های استان همدان ثبت شده است.
 
وی با اشاره به اینکه این مقدار نسبت به بازه زمانی سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است، ابراز داشت: پرترددترین محور همدان به کوریجان بوده که میانگین سرعت در این منطقه ۱۰۳ کیلومتر است.
 
وی با بیان اینکه از این میزان تردد بالای یک میلیون دارای سرعت غیر مجاز بودند، افزود: از این مقدار تردد چهار میلیون و ۴۷۳ هزار و ۲۴۶ مورد نیز فاصله طولی را رعایت نکردند.
 
وی در خصوص ورود و خروج به استان همدان نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۲۵۶ وسیله نقلیه به استان همدان ورود داشته اند و ۱۱ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۸۵۲ وسیله نیز از استان خارج شدند.
 
وی با بیان اینکه سهم تردد وسایط نقلیه سنگین به استان همدان ۲۱ درصد است، ابراز داشت: ۶۰ درصد جاده های استان همدان ترانزیتی بوده و قابلیت ملی و جهانی دارد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.