◄ پرواز غولهای هوایی روسیه و آمریکا برای مبارزه با کرونا
دو هواپیمای غولپیکر به عنوان بزرگترین هواپیماهای ترابری جهان پروازهای خود را برای حمل کالاهای پزشکی برای مقابله با کرونا آغاز کردند.
دو هواپیمای غولپیکر به عنوان بزرگترین هواپیماهای ترابری جهان پروازهای خود را برای حمل کالاهای پزشکی برای مقابله با کرونا آغاز کردند.
به گزارش تین نیوز، روسها آنتونوف ۲۲۵، بزرگترین هواپیمای جهان را پس از ۱۸ ماه چک و بروزرسانی، دوباره به پرواز درآوردند. این هواپیما که تنها یک فروند از آن ساخته شده است بیش از ۸۴ متر طول دارد و مجهز به شش موتور توربوفن است. این هواپیما میتواند بهصورت خارجی هم بار حمل کند و در سال ۱۹۸۹ شاتل روسی بوران را روی بدنه خود حمل کرده است.
آنتونوف ۲۲۵ توانسته بارهای بسیار سنگین و حجیم مانند یک واگن قطار همراه با ریل به وزن ۱۰۹ تن را در درون خود حمل کند.
این هواپیما میتواند ۲۵۰ تن بار را در هر بار پرواز حمل کند. بیشترین سرعت این غول هوایی ۸۰۰ کیلومتر در ساعت و دارای دو خلبان و چهار خدمه پرواز است. موتور این هواپیما از نوع دی ۱۸تی است که در مدل دیگر آنتوف با کد ۱۲۴ هم استفاده شده است.
از مدلهای آنتونوف ۲۲۵ و ۱۲۴ میتوان برای حمل کالاهای ضروری پزشکی در ابعاد زیاد استفاده کرد برای نمونه در یکی از این پروازهای مدل آنتونوف ۱۲۴ محمولههای پزشکی را از چین به جمهوری چک انتقال داده است.
از سوی دیگر، آمریکاییها نیز دیگر غول هوانوردی جهان را برای حمل کالاهای ضروری پزشکی در شرایط اورژانسی به کار گرفتهاند: بوئینگ ۷۴۷ مدل ال سی اف. این هواپیما به «دریم لیفتر» موسوم است؛ میتواند ۱۱۵ تن بار را در فضای هزار و ۸۴۰ متر مکعب جا دهد.
دریم لیفتر، معمولا برای جابهجایی بارهایی با سایز بسیار بزرگ مثل بدنه هواپیما استفاده میشود. از این هواپیما چهار فروند ساخته شده است.دریم لیفتر ۷۱ متر طول دارد و از چهار موتور سی اف شش ساخت شرکت جنرال الکتریک بهره میبرد.