بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

اولین جابجایی مسافر با "هایپرلوپ" انجام شد

برای نخستین بار سیستم حمل و نقل معلق سریع السیر پروژه "ویرجین هایپرلوپ" متعلق به "ریچارد برانسون" با حضور ۲ فرد با موفقیت آزمایش شد.

اولین جابجایی مسافر با "هایپرلوپ" انجام شد
تین نیوز |

برای نخستین بار سیستم حمل و نقل معلق سریع السیر پروژه "ویرجین هایپرلوپ" متعلق به "ریچارد برانسون" با حضور ۲ فرد با موفقیت آزمایش شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از رویترز، ویرجین هایپرلوپ نخستین آزمایش مسافربری جهان را با کمک یک سیستم سریع السیر انجام داد. بنابر گفته این شرکت این آزمایش، یک آزمایش ایمنی کلیدی برای فناوری مذکور است که امید است برای حمل و نقل انسان و بار مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته این شرکت، "جاش گیگل"(Josh Giegel) مدیر ارشد ویرجین هایپرلوپ و "سارا لوچیان" (Sara Luchian)، مدیر تجربه مسافران هایپرلوپ مسافران هایپرلوپ بودند و برای انجام این کار آنها در بخش انجام آزمایشات این شرکت به نام "DevLoop" در لاس وگاس، نوادا حضور یافتند و آزمایش ویرجین هایپرلوپ با سرعت ۱۰۷ مایل در ساعت(۱۷۲ کیلومتر در ساعت) با موفقیت انجام شد.

بنابر گفته‌ها قرار است هایپرلوپ در آینده در لس آنجلس کپسول‌های معلق حامل مسافران و محموله‌ها را در لوله‌های خلاء با سرعت ۶۰۰ مایل در ساعت(۹۶۶ کیلومتر در ساعت) یا سریع تر جابه جا کند.

در سیستم هایپرلوپ که از  سیستم معلق مغناطیسی برای امکان سفر تقریباً بی صدا استفاده می‌شود، سفر بین نیویورک و واشنگتن فقط ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. این سرعت دو برابر سریع‌تر از  سرعت پرواز جت تجاری و چهار برابر سریع‌تر از قطار سریع السیر است.

این شرکت پیش از این بیش از ۴۰۰ آزمایش بدون مسافر در محل انجام آزمایش خود در نوادا انجام داده است. این شرکت گفته که در تلاش است که تا سال ۲۰۲۵ گواهینامه ایمنی و تا سال ۲۰۳۰ گواهینامه انجام عملیات تجاری را بگیرد.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.