بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

رانندگان تاکسی جورکش مسافرانی که ماسک نمی‌زنند

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌ شهری کشور با بیان اینکه ناوگان تاکسیرانی بیشترین همکاری را با ستاد ملی مقابله با کرونا داشته، تصریح کرد، رانندگان تاکسی نباید بابت مسافرانی که ماسک نمی‌زنند، جریمه شوند.

رانندگان تاکسی جورکش مسافرانی که ماسک نمی‌زنند
تین نیوز |

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌ شهری کشور با بیان اینکه ناوگان تاکسیرانی بیشترین همکاری را با ستاد ملی مقابله با کرونا داشته، تصریح کرد، رانندگان تاکسی نباید بابت مسافرانی که ماسک نمی‌زنند، جریمه شوند.

به گزارش تین نیوز، مرتضی ضامنی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: موضوع شیوع ویروس کرونا در جامعه جدی است و همه باید آن را جدی تر از گذشته در نظر بگیرند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، در این بین، حوزه حمل و نقل عمومی و ناوگان تاکسیرانی از جمله مشاغلی هستند که پروتکل های اعلام شده را رعایت کرده و بیشترین همراهی را در این زمینه داشتند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه شمار زیادی از رانندگان تاکسی پروتکل ها و بخصوص ماسک زدن را رعایت می کنند، تعدادی از رانندگان هم شاید این موضوع را رعایت نکنند که حتما باید تدابیری از جمله جریمه برای آنها در نظر گرفته شود.

ضامنی خاطرنشان کرد: در ستاد ملی مقابله با کرونا جریمه ۱۰۰ هزار تومانی برای استفاده نکردن رانندگان تاکسی از ماسک و ۲۰ هزار تومانی برای هر مسافر در نظر گرفته شد که باید برای این جرایم کدهایی تعریف شود و این کد به روز و تعریف شده و قرار بر این است که ابتدا این موضوع به صورت تذکر و ارشادی باشد و سپس تبدیل به جریمه شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌ شهری کشور تاکید کرد: اما در بخش جریمه شدن مسافران در صورت نداشتن ماسک، با توجه به اینکه برخی شهروندان استفاده از ماسک را رعایت نمی کنند، و نیز آسیب پذیری رانندگان تاکسی از کرونا و کاهش درآمد و همین طور تورم موجود، اگر قرار باشد که جریمه ماسک نزدن مسافران را هم رانندگان پرداخت کنند، بیش از پیش آنها با کاهش درآمد مواجه خواهند شد و شاهد فشار مضاعف اقتصادی بر این قشر آسیب پذیر خواهیم بود و بنابراین لازم است که در این خصوص سازوکاری مناسب پیش بینی شود.

 عدم استفاده از ماسک فقط د رناوگان تاکسی های رسمی قابل پیگیری است   

ضامنی تاکید کرد: در حوزه حمل و نقل عمومی هم تاکسی های رسمی و هم تاکسی های اینترنتی و تلفنی داریم، اما به دلیل اینکه فقط تاکسی ها رسمی قابل رویت هستند، عدم استفاده از ماسک فقط در ناوگان تاکسی های رسمی قابل پیگیری است و تاکسی های اینترنتی و تلفنی که تعداد آنها سه برابر تاکسی ها رسمی قابل پیگیری نیستند.

وی ادامه داد: اکنون ۳۲۰ هزار تاکسی رسمی در کشور فعال است و حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تاکسی اینترنتی و ۳۰۰ هزار تاکسی تلفنی نیز فعالیت می کنند که در صورت ظاهر تاکسی ها رسمی قابل رویت هستند و باید علایم ممیزی مانند نصب برچسب برای آنها در نظر گرفته شود تا این نوع تاکسی ها برای مردم و عوامل نظارتی قابل شناسایی باشند.

ضامنی گفت: چرخه انتقال ویروس کرونا را باید جدی گرفت و لازم است که این نوع تاکسی ها هم با نصب علام ممیزی شناخته شوند و پلیس و عوامل اجرایی بتوانند در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی با آنها برخورد کنند.

وی اعلام کرد: دستورالعمل های لازم برای نصب علایم ممیزی هم به شورای عالی ترافیک پیشنهاد شده تا عوامل نظارتی بتوانند بیشتر بر آنها نظارت داشته باشند. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.