◄ حضور پزشکیان در نشست با مدیران ارشد رسانه های آمریکایی
نشست های پزشکیان در آمریکا می تواند نتایج خوبی داشته باشد؛ چتر وفاق ملی گسترده شود.
رئیس جمهور در نشست با مدیران ارشد رسانه های آمریکایی شرکت کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان که برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته است، در نشست با مدیران ارشد رسانه های آمریکایی شرکت کرد.
در این نشست علاوه بر رئیس جمهور، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، عباس عراقچی وزیر خارجه، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور و علی طیب نیا مشاور عالی رئیس جمهور حضور دارند.
حضور در این نشست، نخستین برنامه رئیس جمهور در سفر به نیویورک است.
نشست های پزشکیان در آمریکا می تواند نتایج خوبی داشته باشد/ چتر «وفاق ملی» گسترده شود
فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه نشست های رئیس جمهور در نیویورک می تواند به رفع مشکلات بین المللی کمک می کند، گفت: از این رو آقای پزشکیان حتما این نشست ها را در اولویت برنامه خود قرار دهد.
حسن خلیل آبادی درباره اهمیت سفر رئیس جمهور به نیویورک، با بیان اینکه ما باید اینگونه سفرها را در چارچوب منافع ملی کشورمان تعریف کنیم، گفت: در مجمع عمومی سازمان ملل شخصیت ها و روسای کشورهای مختلف حضور دارند و رئیس جمهور باید اولاً از منافع ملی کشور دفاع کند.
خلیل آبادی افزود: نکته دوم اینکه رئیس جمهور در سفر به نیویورک باید بتواند ذهنیتی که در اذهان منفی برخی کشورها نسبت به جمهوری اسلامی ایجاد شده را پاک کند و ایران را به عنوان کشوری متمدن، منادی گفت وگو، مخالف جنگ و موافق صلح و آرامش جهانی معرفی کند.
وی همچنین دیدارها و نشست های رئیس جمهور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل را موثر خواند و گفت: این نشست ها می تواند به رفع مشکلات بین المللی کمک می کند. آقای پزشکیان حتما باید این نشست ها را در اولویت برنامه خود قرار دهد.
خلیل آبادی عصر حاضر را دنیای ارتباطات به خصوص در حوزه روابط بین الملل دانست و گفت: از این رو باید ارتباطات بین المللی را تقویت کنیم زیرا اکنون اقتصاد، علم، فرهنگ و همه مسائل جهان به هم پیوسته است.
وی با بیان اینکه امروز باید در مناسبت های جهانی جایگاهمان را حفظ کنیم، افزود: این جایگاه در مجمع عمومی سازمان ملل با ارتباطات، سخنرانی ها و دیدارهایی که رئیس جمهور با شخصیت ها و روسای سایر کشورها انجام خواهد داد شکل می گیرد.
این فعال سیاسی همچنین پیرامون «وفاق ملی» که شعار دولت چهاردهم است، گفت: طرح موضوع وفاق و وحدت ملی که از سوی دکتر پزشکیان مطرح شده، گفتمان جدید و پسندیده ای است به شرط آنکه این گفتمان برای همه سطوح و دستگاه های حاکمیت اتفاق بیفتد.
خلیل آبادی با بیان اینکه اگر ما در بخش دولت به دنبال وفاق ملی باشیم، اما در بخش های دیگر وفاق اتفاق نیفتد کار ناتمام می ماند، افزود: به طور کلی اگر گفتمان وفاق در همه سطوح و دستگاه های کشور حتی دستگاه های حاکمیتی شکل بگیرد امر شایسته و مطلوبی است.
وی بیان کرد: همانطور که رئیس جمهور بیان کرد، کشور برای همه است و همه باید در اداره، مدیریت، ساختن و آباد کردن آن مشارکت داشته باشند و این امری بدیهی است.
عضو پیشین شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه برخی کدورت های شدیدی که میان جناح ها یا افراد وجود دارد باید به دوستی بدل شود و گرفتاری هایی که برخی اشخاص دارند باید رفع شود، تصریح کرد: به طور کلی اینگونه مسائل باید جمع و از میان برداشته شود تا همه جناح ها و اقشار در سطح کشور بتوانند به یک وفاق و وحدت ملی دست یابند.
خلیل آبادی، بحث وفاق را یک گفتمان توصیف کرد که نهادینه شدن آن نیازمند زمان است و خاطرنشان کرد: گفتمان وفاق به عملکرد حوزه دولت و بخش های دیگر حاکمیت و همچنین عملکرد سیاسیون، احزاب، جبهه های مختلف و خود مردم برمی گردد که با این گفتمان چگونه برخورد می کنند.
وی با بیان اینکه اگر گفتمان وفاق مورد پذیرش همگان قرار بگیرد و بخواهیم در چارچوب آن کنار هم بنشینیم و مشکلات را حل کنیم، این اتفاق در یک فرایند حداقل یکساله محقق می شود، یادآور شد: در آن صورت است که ما می توانیم نمودهایی از وفاق را در سطح مدیریت کشور مشاهده کنیم.