◄ کاهش قیمت کامیون 4 ماه پی در پی؛ سقوط ادامه خواهد داشت؟
بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط مرکز آمار، تورم در بازار وسایل نقلیه از جمله کامیون طی 4 ماه اخیر، دوماهه آخر بهار و دو ماهه اول تابستان 1402، کاهشی بوده است اما آیا این روند ادامه خواهد داشت؟
بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط مرکز آمار، تورم در بازار وسایل نقلیه از جمله کامیون طی 4 ماه اخیر، دوماهه آخر بهار و دو ماهه اول تابستان 1402، کاهشی بوده است اما آیا این روند ادامه خواهد داشت؟
به گزارش تین نیوز، اطلاعات و داده های منتشر شده توسط مرجع رسمی آمار کشور حکایت از آن دارد که طی 4 ماه گذشته، قیمت ها در بازار کامیون از نفس افتاده و کورسی که ماه ها در این بازار بین قیمت کامیون ها شکل گرفته بود پایان یافته است.
برای اطلاع از جدیدترین طرح های فروش کامیون سازان و قیمت های روز کامیون، اینستاگرام ما را دنبال کنید. برای عضویت در اینستاگرام «تین نیوز» اینجا کلیک کنید.
پیش از این نیز فعالان بازار از راکد بودن بازار و تمایل فروشندگان به کاهش قیمت و ارائه تخفیف های قابل توجه برای فروش رفتن کامیون های خود خبر داده بودند. این روند تقریبا از اواخر سال 1401 آغاز شده بود اما در بهار 1402 روند کاهش قیمت ها در بازار کامیون کاملا محسوس بوده است.
گزارش پربازدید امروز را بخوانید:
◄ سقوط قیمت کامیون و تریلی در بازار به زیر قیمت کارخانه + جزئیات
هنوز نمی توان با قاطعیت اعلام کرد حباب قیمتی شکل گرفته در بازار کامیون طی سال های 1399 تا 1401 به سرعت تخلیه خواهد شد یا حتی قیمت ها با همین شیب ملایم کنونی کاهش خواهد یافت و یا برعکس، روند کاهش قیمت در شهریورماه معکوس خواهد شد.
آنچه بررسی داده های مرکز آمار نشان می دهد این است که در ماه 1401 بازار وسایل نقلیه که کامیون هم در این آمار دسته بندی شده، با تورم شدیدی روبرو بوده است. نرخ تورم در دی ماه سال گذشته در بازار خودرو بیش از 21 درصد بوده است. بیشترین رشد قیمت و گرانی در بازار کامیون طبق داده های آماری، شهریورماه 1399 با نرخ تورم بیش از 29 درصد رخ داده است.
در دو ماهه پایان سال 1401 نیز بازار کامیون شاهد افزایش قیمت بوده و هر ماه به صورت میانگین بیش از 11 درصد به قیمت کامیون افزوده شده است. اما افزایش قیمت در این دوماه نسبت به ماه های قبل کمتر بوده است.
روند بازار دقیقا از اردیبهشت ماه امسال آغاز شده و در این ماه بازار با 2.8 درصد کاهش تورم و در ماه خرداد با 8 درصد افت تورم مواجه شده است. در تیرماه و مردادماه نیز روند کاهش تورم در بازار خودرو ادامه داشته و نرخ کاهش 3.1 درصدی و 1.7 درصدی در این دو ماه به ثبت رسیده است.
فعالان و حرفه ای های بازار عامل اصلی کاهش قیمت را کاهش انتظارات تورمی و احتمال توافق محدود بین ایران و آمریکا می دانند. با این حال عواملی مثل حذف ارز واردات قطعات کامیون نیز به عنوان متغیر افزاینده در بازار وجود دارد و با قاطعیت نمی توان از ادامه دار بودن روند کاهش قیمت در ماه های آینده سخن گفت.
انتهای پیام
باورش برای اهل فن سخت و دشوار است و موقتی
باورش برا دلالان سخته اما واقعی
به علت تولید انبوه کامیون و کامیونت
ونبوددرآمد قیمت ها بیشتر از این آفت خواهدکرد
ماشینهای چنی که تو ایران سر هم میشه فقط امسال از طرف شرکت چند گران شده... چرا همه خبرهاتون برعکس مینویسید.
وقتی بار نباشه و راننده نتونه قسط بده چطور انتظار دارین بازار خرید و فروش کامیون از این بهتر بشه در حال حاضر بندر عباس خواب ترانزیت چادی و لبه دار حدود دوازده تا پانزده روز میشه با این اوضاع چطور باید چرخ کامیون بچرخه
با توجه به کثرت تولید کامیون در بخش غیر دولتی میتوان در اول فروش اقساطی کامیون را با شرایط گوناگون انتظار داشت که در صورت عدم استقبال آنگاه ریزش شدید بدنبال خواهد داشت
کامیون باید زیر قیمت بازار یعنی 3تومن تمام
کدام کاهش اقا ماشینهای که توبازاره هیچکدمشون قیمت بالای ۵۰۰میلیون ندارن کاش قشر راننده متوجه میشدن که این قیمتها مال این ماشینها نیست خداوکیل نباید بخرید