بازدید سایت : ۱۰۰۴۴۷
| کد خبر ۲۹۶۰۲۲
کپی شد

تغییر در هیئت مدیره سایپا؛ بزودی

ظاهرا قرار است به زودی دو عضو هیئت مدیره سایپا تغییر کنند و افراد متخصص و صاحب نامی در این گروه خودروسازی به ترکیب اضافه شوند.

تغییر در هیئت مدیره سایپا؛ بزودی
تین نیوز |

ظاهرا قرار است به زودی دو عضو هیئت مدیره سایپا تغییر کنند و افراد متخصص و صاحب نامی در این گروه خودروسازی به ترکیب اضافه شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، به زودی دو عضو هیئت مدیره گروه خودروسازی سایپا تغییر خواهند کرد و علیشاهی و رادمنش به این ترکیب اضافه خواهند شد.

به این ترتیب علیشاهی که سابقه مدیرعاملی سایپایدک و همچنین معاونت منابع انسانی گروه سایپا را در کارنامه دارد و کاملا به اوضاع و شرایط سایپا مسلط است به جای شیخ عطار از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به ترکیب هیئت مدیره سایپا معرفی می شود و مهدی رادمنش که سوابق متعددی در ایران خودرو و سایپا از جمله مدیرعاملی مرکز تحقیقات سایپا، عضو هیئت مدیره و قائم مقام پارس خودرو، معاونت مرکز طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، قائم مقامی توسعه محصول گروه خودروسازی سایپا و ... را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است به جای شیدایی به ترکیب هیئت مدیره اضافه خواهد شد.

این تغییرات می تواند ضمن تزریق نیروی جوان و متخصص و با انگیزه به ترکیب اعضای هیئت مدیره سایپا، شرایط را برای حرکت هرچه سریعتر این گروه خودروسازی به سمت روزهای اوج خود شتاب دهد و زمینه را برای توسعه همه جانبه این خودروسازی پیش از خصوصی سازی فراهم کند

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.