خرمشهر دیگر آباد نیست
محرومیت خرمشهر درحالی است که از پتانسیل های اقتصادی فراوانی برخوردار است.
رئیس کمیته مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر تهران وضعیت امروز خرمشهر را مغایر با دستور امام(ره) دانست و گفت: محرومیت خرمشهر درحالی است که از پتانسیل های اقتصادی فراوانی برخوردار است.
به گزارش تین نیوز، الهه راستگو عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در گفت وگو با تین نیوز، اظهار داشت: دفاع مقدس یکی از بزرگ ترین رخدادهای حماسی کشور است.
وی در ادامه با تبریک روز آزادسازی خرمشهر، افزود: همان گونه که معمارکبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) بیان کردند، فتح خرمشهر نه فتح تنها خاک بلکه فتح ارزش های اسلامی بود.
وی امنیت و آرامش ایجاد شده در کشور را مرهون حماسه آفرینی ایثارگران در جنگ تحمیلی هشت ساله عنوان کرد و گفت: اگرچه هر روز مقاومت و ایثار در طول این هشت سال ستودنی است و رشادت حماسه سازان آن هیچ گاه فراموش نمی شود اما فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس به گواه تئوری پردازان نظامی از تاثیر و ارزش بیشتری برخوردار بود چرا که درصورت آزاد نشدن خرمشهر شاید امروز با نتیجه دیگری از جنگ مواجه بودیم.
رئیس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران پیام مقاومت رزمندگان و مردم خرمشهر را حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: این مردم با حداقل امکانات و گذشتن از جان و مال خود به دفاع پرداختند تا پس از جنگ در آسایش زندگی کنند.
وی در ادامه به مشکلات مردم خرمشهر اشاره کرد و افزود: اگرچه برخورداری از ظرفیت های اقتصادی و تجاری این شهر را در گذشته نسبت به دیگر بخش های کشور آباد و خرم تر ساخته بود اما می بینیم امروز از آن خرمی و آبادانی خبری نیست.
عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران وضعیت امروز خرمشهر را مغایر با دستور امام(ره) مبنی براین که این شهر بهتر از گذشته ساخته شود دانست و گفت: خرمشهر از پتانسیل های اقتصادی نظیر صنایع پتروشیمی، دریایی، فولاد و نفت فراوان برخوردار است و این درحالی است که مردم این شهر امروز ازحداقل امکانات معیشتی و رفاهی برخوردار نیستند و در بسیاری از بخش ها هم چنان چهره جنگ زده شهر را به دلیل عدم توان مالی مردم در بازسازی آن شاهد هستیم.
راستگو با بیان این که برنامه ریزی و توجه مسئولان به موقعیت جغرافیایی خرمشهر و آبادان و هم چنین ظرفیت های ارتباطی و اقتصادی این بخش درآمد چندصد میلیارد دلاری، تنها در بخش ترانزیت کالا برای مردم منطقه و کشور را به دنبال خواهد داشت، افزود: راه اندازی منطقه آزاد تجاری اروند نیز سودآوری بالغ بر سیصد میلیون دلار را بنا به نظر کارشناسان برای کشور رقم خواهد زد.