بازدید سایت : ۳۴۳۶۵

سنگی آسمانی هم اندازه هواپیما با سرعت ۸ کیلومتر بر ثانیه به زمین نزدیک می شود!

ناسا هشدار داد: سنگی آسمانی هم اندازه هواپیما با سرعت ۸ کیلومتر بر ثانیه به زمین نزدیک می شود.

سنگی آسمانی هم اندازه هواپیما با سرعت ۸ کیلومتر بر ثانیه به زمین نزدیک می شود!
تین نیوز

ناسا سیارک ۲۰۲۴ LB۴ را شناسایی کرده که از نظر ابعاد قابل مقایسه با هواپیما است. این سیارک، فردا به نزدیک ترین فاصله از زمین می رسد. مرکز مطالعات اجسام نزدیک به زمین ناسا چنین اجسامی را برای اطمینان از ایمنی ردیابی می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، چشمان هوشیار ناسا در آسمان، سیارکی به نام ۲۰۲۴ LB۴ را شناسایی کرده اند که پیش بینی می شود فردا از نزدیکی زمین بگذرد. این سیارک که از نظر اندازه با هواپیمای مسافربری تجاری با طول تقریبی ۳۰ متر قابل مقایسه است، در مسیری قرار دارد که آن را به ۲٫۹ میلیون کیلومتری سیاره ما (۸ برابر دورتر از ماه) خواهد رساند. پیش بینی شده که فردا ۱۶ ژوئن ۲۰۲۴ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) این سیارک با سرعت خیره کننده ۷٫۵۹ کیلومتر بر ثانیه از کنار زمین بگذرد.

کشف و ردیابی ۲۰۲۴ LB۴ بخشی از تلاش های مداوم ناسا برای نظارت بر اجرام نزدیک به زمین (NEO) است. NEO به سیارک های ریز و درشتی گفته می شود که مدار حرکت شان به دور خورشید از نزدیکی مدار زمین می گذرد یا آن را قطع می کند و بالقوه می توانند تهدیدی برای جهان ما باشند. درحالی که اصطلاح «اندازه هواپیما» ممکن است تصاویری از یک تأثیر فاجعه بار را تداعی کند، اما درک زمینه و مقیاس فضا مهم است. مسافتی که ۲۰۲۴ LB۴ از آن عبور می کند، طبق استانداردهای نجومی ایمن در نظر گرفته می شود، زیرا نزدیک به هشت برابر فاصله زمین و ماه است.

آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا (JPL) از طریق مرکز مطالعات اشیای نزدیک به زمین (CNEOS) مراقب این دسته از اجرام آسمانی است. CNEOS با استفاده از شبکه ای از تلسکوپ ها و سیستم های راداری، مدار، اندازه و خطرات احتمالی سیارک هایی مانند ۲۰۲۴ LB۴ را محاسبه می کند. این سیارک خاص یکی از سیارک هایی است که به طورمعمول توسط زمین جذب می شود و یادآور محیط پویا و همیشه در حال تغییر منظومه شمسی است.

ردیابی سیارک ها فرآیند پیچیده ای است که شامل مشاهده جسم در طول زمان برای اصلاح مدار آن و پیش بینی مسیرهای آینده است. برای LB۴ ۲۰۲۴، مشاهدات داده های کافی را ارائه کرده اند تا به دانشمندان اطمینان دهند که سفر آن به برخورد با زمین ختم نمی شود. بااین حال، مطالعه چنین اجرامی بینش های ارزشمندی را در مورد ترکیب و رفتار سیارک ها ارائه می دهد که می تواند به مأموریت های آینده یا دفاع از سیاره کمک کند.

دفتر هماهنگی دفاع سیاره ای ناسا (PDCO) وظیفه شناسایی و کاهش تهدیدات احتمالی NEOها را بر عهده دارد. با همکاری سایر آژانس های ایالات متحده و شرکای بین المللی، PDCO برنامه هایی را برای محافظت از زمین در برابر برخوردهای احتمالی انجام داده و هماهنگ می کند. یکی از این برنامه ها، آزمایش تغییر مسیر دوگانه سیارک (DART) بود که با موفقیت مدار یک قمر کوچک را در منظومه سیارکی دوتایی دیدیموس تغییر داد و روشی قابل قبول برای انحراف سیارک را نشان داد.

سیارک ۲۰۲۴ LB۴ به تنهایی از کنار ما نمی گذرد. این سیارک بخشی از گروه بزرگ تری از سیارک ها است که در خرداد ۱۴۰۳ به نزدیک ترین فاصله خود از زمین خواهند رسید. این گروه شامل سیارک ۲۰۲۴ LZ۲ است که در ۲۵ خرداد به فاصله ۱٫۳۲ میلیون کیلومتری زمین می رسد و هم چنین سیارک ۲۰۲۴ LH۳، جرم بزرگ تری به اندازه ۴۵ متر که در ۲۷ خرداد از فاصله ایمن ۵ میلیون کیلومتری زمین خواهد گذشت.

تحقیق و مراقبت از سیارک ها برای گسترش دانش ما در مورد کیهان و حفاظت از زمین ضروری است. اگرچه LB۴ ۲۰۲۴ تهدیدی نیست، اما نشان دهنده توانایی ناسا و شرکای آن برای نظارت دقیق بر همسایگی زمین است. اطلاعات به دست آمده از این تعاملات نزدیک، درک ما را گسترش می دهد و ما را برای رسیدگی به مشکلاتی که ممکن است از سوی همسایگان ما در آینده پیش بیاید، مجهز می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.