تفاهمنامهای سهجانبه برای تجاریسازی فناوریهای دریایی در کشور
تفاهمنامه همکاری بین وزارت علوم، وزارت دفاع و ستاد دریایی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری،با هدف ارتقای تجاریسازی فناوریهای دریایی به امضا رسیده است.
تفاهمنامه همکاری بین وزارت علوم، وزارت دفاع و ستاد دریایی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری،با هدف ارتقای تجاریسازی فناوریهای دریایی به امضا رسیده است.
به گزارش ایسنا، سجاد ویسی، دبیر گروه توسعه فناوری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری با اعلام این خبر گفت: پشتیبانی از انواع طرحهای دانشگاهی و پژوهشی با هدف ارتقای علم و فناوری در بین دانشگاهیان انجام میشود که در این برنامهریزی صورتگرفته از استادان و کارشناسان صاحبنظر استفاده میشود.
ویسی تصریح کرد: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی، بخشی از پروژههای تحقیقاتی در حوزه علم و فناوری را تقبل میکند که شرط اصلی آن برطرف شدن بخشی از نیاز کشور در این علوم است و در همین راستا تفاهمنامهای بین وزارت علوم، معاونت علمی ریاستجمهوری و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع به امضا رسیده است.
دبیر گروه توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی، با اشاره به استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و مراکز پژوهشی در بخش علم و فناوری اظهار کرد: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی با حمایت از استادان زبده در علوم دریایی، فعالیتهای خود را همراستا در زمینه تجاریسازی محصولات و گسترش تحقیقات کسب بازارهای هدف منطقهای و دنیا پیش میبرد.
وی تاکید کرد: تقویت و رشد بیشتر دانشگاهیان به همراه حمایت از مراکز رشد سبب ارتباط بیشتر صنعت با فارغالتحصیلان شده و این کار بهعنوان یک اهرم کمکحال حوزه علوم دریایی است.
ویسی ادامه داد: علوم دریایی کشور از چاپ مقالات ISI حمایت میکند و استادان مطرح از دانشگاههای مهم را برای تبادل تجربه و سخنرانی به ایران میآورد تا نخبگان از فرصتهای مطالعاتی کوتاهمدت بهره کافی را ببرند.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، وی گفت: ستاد علوم دریایی از رویدادهای علمی و مسابقات دانشجویی حمایت همهجانبه را انجام میدهد تا زیرساختهای لازم و توسعه فناوریهای مربوطه فراهم شود و این کار بهوسیله ایجاد زمینههای بسترهای فکری و علمی در بین دانشجویان فعال در علوم و فنون دریایی میسر میشود.