بازدید سایت : ۳۳۸۸۵

مصرف بنزین به ۱۰۵ میلیون لیتر در روز رسید

رئیس کانون انجمن‌های صنفی جایگاه داران گفت: به محض اینکه تعطیلات به پایان رسید مصرف بنزین کاهش پیدا کرد و اکنون روزانه 105 میلیون لیتر متوسط مصرف کشوری است.

مصرف بنزین به ۱۰۵ میلیون لیتر در روز رسید
تین نیوز |

رئیس کانون انجمن های صنفی جایگاه داران گفت: به محض اینکه تعطیلات به پایان رسید مصرف بنزین کاهش پیدا کرد و اکنون روزانه 105 میلیون لیتر متوسط مصرف کشوری است.

همایون صالحی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره روند مصرف بنزین اظهار داشت: مصرف بنزین پس از کاهش شیوع کرونا و افزایش مسافرت ها بالا رفت، به طوری که در برخی روزها تا 120 میلیون لیتر در روز هم رسید و این موجب نگرانی شد که مصرف بالا تا کجا و چه زمانی ادامه پیدا می کند زیرا تولید در کشور محدود و نهایت در حد 105 میلیون لیتر در روز بوده، در حالی که مصرف بالاتر از این رقم بوده است. 

وی تصریح کرد: کمبود سوخت منجر به این شد که در برخی استان ها محدودیت سوخت رسانی و کارت سوخت اعمال کردند،  یعنی باعث شد در برخی استان ها و مناطق بیش از 30 لیتر در روز هم به شکل سهمیه و کارت آزاد در اختیار خودروها قرار نگیرد، اما این پروژه در استان هایی که مصرف بالاتری دارند، اجرایی نشد. 

رئیس کانون انجمن های صنفی جایگاه داران گفت: به محض اینکه تعطیلات به پایان رسید مصرف بنزین کاهش پیدا کرد و اکنون 105 میلیون لیتر متوسط مصرف کشوری است که در واقع از روند افزایش تا پایان تابستان جلوگیری شد و مصرف روند کاهشی نسبی را طی کرده و اکنون در حد همان 105 میلیون لیتر در روز است.

وی تاکید کرد: واقعیت این است که اگر روند مصرف بنزین در یک بازه زمانی طولانی ادامه پیدا کند چاره ای نیست جز اینکه واردات داشته باشیم و یا اینکه پروسه تولید به طریقی تغییر داده شود که پاسخگوی افزایش مصرف باشد.

صالحی در ادامه به موضوع اجرا و توقف تخصیص سوخت به کارت ملی در کیش اشاره و خاطرنشان کرد: ما در کشور هر کاری را با آزمون و خطا انجام می دهیم، باور شخصی بنده این است وقتی کاری بدون کار کارشناسی دقیق صورت می گیرد به اینجا منجر می شود که کار با هیاهو شروع می شود ولی به سرانجام نمی رسد، در طرح پایلوتی که در کیش در حال اجرا بود بنا بود برای هر کارت ملی مقداری سهمیه در نظر بگیرند و سهمیه خودروها برچیده شود، در حالی که این کار بسیار پیچیده است و نیاز به بسترسازی دارد. از طرف دیگر ما معتقدیم هرگونه سهمیه بندی، دونرخی و چندنرخی کردن موجب فساد می شود، باید راهکار اساسی برای نحوه توزیع فراورده پیدا کنیم اینکه هر چند وقت یک بار شیوه جدید اعمال و بعد آن را متوقف می کنند به جز آسیب بیشتر و نگرانی برای مردم حاصلی ندارد، این طرح هم چون امکان نداشت تعمیم داده شود، مسکوت باقی ماند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایلنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.