بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

طول خطوط ریلی تا پایان دولت تدبیر و امید به ۱۳ هزار کیلومتر می‌رسد

طول خطوط اصلی ریلی در سال ۹۲ و شروع دولت تدبیر و امید ۱۰ هزار و ۲۲۳ کیلومتر بود که تاکنون به ۱۱ هزار و ۷۷۳ کیلومتر رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان کار این دولت به ۱۳ هزار کیلومتر برسد.

طول خطوط ریلی تا پایان دولت تدبیر و امید به ۱۳ هزار کیلومتر می‌رسد
تین نیوز |

طول خطوط اصلی ریلی در سال ۹۲ و شروع دولت تدبیر و امید ۱۰ هزار و ۲۲۳ کیلومتر بود که تاکنون به ۱۱ هزار و ۷۷۳ کیلومتر رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان کار این دولت به ۱۳ هزار کیلومتر برسد.

به گزارش تین نیوز به نقل از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت تدبیر و امید در حوزه‌ ناوگان حمل و نقل ریلی کشور، طی سال‌های ۹۶ تا ۹۹ تعداد کل ناوگان ریلی نو و بازسازی شده داخلی رشد قابل توجهی داشته است.

 در بخش ریلی در پایان سال ۱۳۹۱ و انتهای دولت دهم، تعداد کل ناوگان ریلی شامل انواع لکوموتیو، واگن باری، واگن مسافری و خودکشش، ۲۵ هزار و ۱۱۳ دستگاه بوده است که پیش بینی می شود این تعداد تا پایان دولت تدبیر و امید به ۲۹ هزار و ۸۰۴ دستگاه افزایش پیدا کند.

با وجود وابستگی شدید این بخش به خارج از کشور با حمایت‌های انجام گرفته از تولیدکنندگان داخلی به ویژه در چند سال اخیر این وابستگی بسیار کم شده و شاهد فعال شدن شرکت های فراوانی هستیم که در ادامه انتظار می رود بخش ناوگان ریلی کشور بیش از پیش توسعه پیدا کند.

وضعیت رشد ناوگان ریلی در دولت تدبیر وامید

از سال ۱۳۹۴ که در واقع نیمه دوم فعالیت دولت یازدهم محسوب می‌شود، تعداد ناوگان ریلی کشور رشد چشمگیری داشته و در سال‌های ۹۶، ۹۸ و ۹۹ تعداد کل واگن های باری به بیش از ۷۷ هزار دستگاه رسیده است.

 در سال‌های ۹۴، ۹۶، ۹۸ و ۹۹ تمام ناوگان ریلی توسعه یافته با بهره‌گیری از حداکثر توان تولید داخل بوده است، پیش‌بینی این بود تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ناوگان ریلی توسعه یافته از طریق تولید ناوگان نو و بازسازی شده داخلی از میزان این شاخص در سال ۹۸ پیشی بگیرد.

طول کل خطوط اصلی ریلی در سال ۹۲ و شروع دولت تدبیر و امید ۱۰ هزار و ۲۲۳ کیلومتر بوده که تاکنون به ۱۱ هزار و ۷۷۳ کیلومتر رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان کار این دولت به ۱۳ هزار کیلومتر برسد.

تعداد لوکوموتیوهای موجود در ابتدای کار این دولت در سال ۹۲ حدود ۷۷۸ دستگاه بوده که هم اکنون به ۹۵۱ مورد رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان کار این دولت به ۹۶۲ دستگاه برسد.

همچنین تعداد واگن‌های باری موجود ۲۲ هزار و ۲۳۰ دستگاه در سال ۹۲ بوده که این تعداد هم اکنون به ۲۶ هزار و ۴۴۵ دستگاه رسیده است و پیش بینی می‌شود تا پایان کار این دولت به ۲۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه برسد.

تعداد کل واگن های مسافربری در سال ۹۲ حدود یک هزار و ۹۸۳ دستگاه بوده که هم اکنون به هزار و ۸۸۵ مورد رسیده است و با برنامه های انجام شده پیش بینی می شود تا پایان کار دولت به تعداد هزار و ۸۹۳ دستگاه برسد.

 این گزارش می افزاید تعداد واگن های مسافربری خودکشش ۱۲۱ دستگاه در سال ۹۲ بوده که به ۲۴۵ دستگاه در بازه زمانی فعلی رسیده است و دولت بنا دارد تا پایان زمان کار خود این تعداد را به ۲۴۹ دستگاه ارتقا دهد.

بر این اساس، طول خطوط اصلی ریلی کشور در سال ۹۲ حدود ۱۰ هزار و ۴۰۷ کیلومتر بوده که در ۱۰ ماهه سال ۹۹ به ۱۱ هزار و ۷۷۳ کیلومتر رسیده است، هم چنین تعداد کل واگن های باری در ابتدای سال ۹۲ حدود ۲۲ هزار و ۵۶۳ دستگاه بوده است که در ۱۰ ماهه سال ۹۹ به ۲۶ هزار و ۴۴۵ دستگاه رسیده است.

این گزارش می افزاید، تعداد مسافر جابجا شده در سال ۹۲ حدود  ۲۵ هزار و ۵۳۳ نفر بوده که در ۱۰ ماهه سال ۹۹ این رقم به ۸ هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.

سهم حمل و نقل ریلی از جابجایی مسافر عمومی داخلی در سال ۹۲ حدود ۶ درصد بوده است که این رقم در ۱۰ ماهه سال ۹۹ به ۹ درصد افزایش یافته است، هم چنین سهم حمل و نقل ریلی از ترانزیت کشور  در سال ۹۲ حدود ۴ درصد بوده که در ۱۰ ماهه سال ۹۹ به رقم ۹ درصد افزایش یافته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.