◄ امکان پهلوگیری شناورهای فلزی با تناژ بالاتر در بندر هرمزگان
رمپفلزی شناور چندمنظوره بندرسیریک نصب شد.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادرودریانوردی هرمزگان از پایان عملیات انتقال و نصب رمپفلزی شناور چندمنظوره بندر سیریک به همت متخصصان ایرانی در راستای توسعه زیرساختها برای رونق بخشی به بنادر سواحل مکران خبر داد.
به گزارش تیننیوز و به نقل از روابطعمومی ادارهکل بنادرودریانوردی استان هرمزگان، محمدرضا پوررجبی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: طراحی، ساخت، انتقال و نصب رمپ فلزی شناور بندر سیریک بهعنوان یکی از پروژههای مهم در دست اقدام برای رونق بخشی به بنادر سواحل مکران محسوب میشود که تمامی فرآیند آن با تکیهبر دانش و توان فنی متخصصان ایرانی به انجام رسیده است.
وی طول این اسکله را ۳۰ متر، عرض ۲۰ متر، ارتفاع حدود ۳ متر و آبخور آن را ۷۰ سانتیمتر عنوان کرد و افزود: نوع فونداسیون این سازه، از جنس بتن و وزن سازه فولادی آن ۱۶۰ تن است.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادرودریانوردی هرمزگان اعتبار اجرای این پروژه را یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان اعلام کرد که از محل منابع داخلی سازمان بنادرودریانوردی تامین شده است.
وی اضافه کرد: پروژه طراحی و ساخت این اسکله فلزی در تعمیرگاه دریایی بندر شهید رجایی دو ماه و نیم طول کشید و اجرای آن برای ۳۵ نفر اشتغالزایی مستقیم داشته است.
به گفته پور رجبی، ازاینپس علاوه بر لنجهای باری و شناورهای سنتی، شناورهای فلزی با تناژ بالاتر همچون یدککش، بارج و لندینگ کرافت نیز در شرایط ایمنتری در این بندر پهلو میگیرند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: نصب این رمپ فلزی با توجه به جایگاه شرق استان در تعاملات تجاری با کشور عمان، به رونق صادرات غیرنفتی و افزایش حجم تخلیه و بارگیری در این بندر منجر میشود و نقش بسزایی در اشتغالزایی ایفا خواهد کرد.
ﺑﻨﺪﺭ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه ﺳﯿﺮﯾﮏ ﺑﺎ ۳۴ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﻭﺳﻌﺖ ﺣﻮﺿﭽﻪ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﺭ ﺷﻬﯿﺪ ﺭﺟﺎﯾﯽ دارای بزرگترین ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺩﺭ سطح بنادر ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ؛ ﻃﻮﻝ ﺑﺎﺯﻭﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪﺭ ۱۴۰۰ ﻣﺘﺮ ﻭ ﻃﻮﻝ ﺑﺎﺯﻭﯼ ﻓﺮﻋﯽ آن ۸۷۹ ﻣﺘﺮ است.
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺳﯿﺮﯾﮏ ﺩﺭ سواحل مکران واقع در شرق استان هرمزگان ﻭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺑﻨﺎﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻋﻤﺎﻥ، ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪﺭ میتواند ﺑﻪ ﺭﻭﻧﻖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ این منطقه ساحلی ﮐﻤﮏ ﺷﺎﯾﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ فرصتهای ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ اشتغالزایی ﻭ ﺭﻭﻧﻖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ بهویژه ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ غیرنفتی ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺳﺎﺯﺩ.