◄ قابلیتها و مزایای سامانه ارتقایافته کنترل عملیات کانتینری / CCS حاصل ایده و توان داخلی
تین نیوز | مدیر پروژه سامانه کنترل عملیات کانتینری (CCS) با اشاره به ویژگی های سامانه کنترل عملیات کانتینری CCS گفت: سامانه CCS کاملا حاصل تفکر، توان برنامهنویسی و عملیاتی داخلی بوده و با ایدهای منحصر بهفرد شکل گرفته و بومیسازی شده ابزارهای رایج خارجی نیست.
به گزارش تین نیوز، بخش مانيتورينگ سامانه کنترل عمليات کانتينری (CCS) تصحيح و به روزرسانی شد. از طریق بخش مانيتورينگ سامانه کنترل عمليات کانتينری، شرکت های نمایندگی خطوط کشتیرانی در هر لحظه از شبانه روز قادرند آخرین اطلاعات مربوط به پیشرفت عملیات تخلیه و بارگیری، نُرم عملیات کشتی و... را رصد کنند.
میثم حیدری، مدیر پروژه سامانه کنترل عملیات کانتینری (CCS) در گفتگو با تین نیوز در بیان مهم ترین ویژگی های سامانه اصلاح شده CCS و ویژگی های جدید این نرم افزار اظهار کرد: این سامانه از سال 89 در بندر شهیدرجایی به عنوان بزرگ ترین بندر کانتینری کشور با بیشترین حجم عملیات، با آخرین تکنولوژی های روز دنیا تولید شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی افزود: تاکنون بیشتر توان توسعه، صرف ایجاد زیرساخت قدرتمند، جامع و فراگیر در برقراری ارتباط بین سیستم های عملیاتی و مجموعه های ذینفع بوده و وجود این پایه و زیرساخت، موجب افزایش قابل توجهی در پتانسیل ارائه انواع سرویس های این حوزه شده است.
به گفته وی، از مجموعه امکانات حال حاضر این سامانه، به صورت کلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اعلام مشخصات محموله و اطلاعات سفر شناورها
- استانداردسازی و دریافت فایل های الکترونیکی مانیفست ها و لیست بارگیری و مدیریت تسهیم شناور بین خطوط مجاز
- تجمیع فایل ها به صورت مانیفست واحد و امکان ارسال به سامانه گمرکی
- مدیریت تخصیص شناورها به ترمینال های عملیات تخلیه و بارگیری و ارسال اطلاعات مانیفست
- دریافت اطلاعات تالی تخلیه و بارگیری، صدور قبوض انبار، ثبت ترخیصیه، مدیریت اصلاحات
- مانیتورینگ عملیات تخلیه و بارگیری
- مدیریت صدور صورت حساب ها، نظیر صورتحساب THC
- مدیریت تخصیص کانتینرها به هر یک از ترمینال های پشتیبانی و اختصاصی
- صدور شناسنامه کانتینری
- انجام عملیات منطقه ویژه درباره تغییر نام، تجمیع و تفکیک قبوض انبار
- انجام فرایندهای صادراتی نظیر ثبت مجوزهای ورود کالا به منطقه ویژه، استافینگ و صدور قبوض انبار صادراتی و آماده بارگیری
- ثبت اطلاعات بیجک خروجی
- امکان رهگیری کانتینرها
- دریافت اطلاعات ارزی از بانک مرکزی
- تعامل با سایر نرم افزارهای خارج از حوزه بندری از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و اتاق بازرگانی
مدیر پروژه سامانه کنترل عملیات کانتینری (CCS) افزود: در حال حاضر این سامانه علاوه بر ایجاد بستر یکپارچه و نقش هماهنگسازی جریان فعالیت های حوزه کانتینری با سایر مجموعه های ذینفع، ابزارها و سرویس هایی را به ذی نفعان خود ارائه داده که انشالله با حمایت و خرد مجموعه و عوامل موثر سازمان و اداره بندر و مجموعه بخش های خصوصی ذی نفع (نظیر نمایندگان کشتیرانی و ترمینال های عملیات بندری) به بلوغ شایسته جامعه بندری خواهد رسید.
به گفته حیدری، سامانه CCS بستر اطلاعاتی مشترک بین سازمان بنادر و همه ذینفعان بندری حوزه عمليات کانتينر است و به نوعی امکان مانیتور کردن عملیات و سرعت سرویس دهی از راه دور را برای نمایندگان کشتیرانی فراهم می کند.
چنانکه حیدری به تین نیوز می گوید، توسعه این سامانه با تولیت سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت عملیات بندر شهید رجایی و یک شرکت باسابقه نرم افزاری، انجام می شود.
وی یادآور شد: سامانه CCS کاملا حاصل تفکر، توان برنامه نویسی و عملیاتی داخلی بوده و با ایده ای منحصر به فرد شکل گرفته و بومی سازی شده ابزارهای رایج خارجی نیست.
مدیر پروژه سامانه CCS ادامه داد: امیدواریم با حمایت و کمک مجموعه ذی نفعان سازمانی و بخش خصوصی، این سامانه به طور مرتب توسعه یابد و تبدیل به الگوی مناسبی بین بنادر سایر کشورهای جهان با شرایط مشابه و در سطوح بین المللی شود.
آفرین به توان و غیرت ایرانی اینه که میگن ایرانی خودش خلاقیت داره و حتما نباید تو همه مسائل چشم بسته دنباله روی خارجی ها باشه
ccs یک نرم افزار غیر استاندارد و پر نقص می باشد که دست آویزی برای باقی ماندن بعضی آقایان در پست و مقام هایشان در بندر شهید رجایی شده است و نقایص این نرم افزار راه فساد و رشوه خواری را برای بسیاری از آقایان هموار نموده است
واقعا باید به این کار بزرک وهمت پر تلاش کارگروه ccsصد با افرین گفت
خسته نباشین؛ امیدواریم سازمان بنادر با حمایت درست از این سامانه، ضعف نرم افزاری موجود در بنادر رو جبران کنه
CCS نمود اقتصاد مقاومتی و دانش ایرانی