زیرساختهای بندری و دریایی باید توسعه یابد
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی توسعه زیرساختهای بندری و دریایی را الزام و ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: کمیسیون عمران مجلس آمادگی کامل خود را برای همکاری با سازمان بنادر و دریانوردی اعلام می کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی توسعه زیرساختهای بندری و دریایی را الزام و ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: کمیسیون عمران مجلس آمادگی کامل خود را برای همکاری با سازمان بنادر و دریانوردی اعلام می کند.
به گزارش تین نیوز از سازمان بنادر و دریانوردی «عادل نجف زاده» با اشاره به موقعیت بینظیر لجستیک کشور، اظهار داشت: ایران در شاهراه لجستکی دنیا قرار دارد و در صورتی که از ظرفیتهای لجستیکی در حوزه حمل و نقل بینالملل اعم حملو نقل دریایی، هوایی، ریلی و جادهای استفاده کند قطعا میتواند زمینهساز ترمیم GDP در اقتصاد کشور شود.
وی ادامه داد: اکنون نقش لجستکی در تولید ناخالص داخلی ۷ تا ۹ درصد است و با توجه به نقش و موقعیت ویژه ایران در حملو نقل بینالمللی اگر بتوان زیر ساختهای مورد نیاز حملو نقل دریایی، هوایی، ریلی و جادهای را ایجاد کرد میتوانیم به ۲۳ درصد نقش لجستیک در تولید ناخالص داخلی برسیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حملو نقل دریایی جایگاه ویژهای در اقتصاد دنیا پیدا کرده است و با توجه به صرفه اقتصادی در بخشهای هزینه، زمان و مسیر باید کشور ما نیز به این مقوله توجه ویژهای داشته باشد.
نجفزاده افزود: با توجه به اقتدار و مزیتهای دریایی و بندری کشور در سطح دنیا، باید به توسعه زیرساختهای بندری و دریایی به عنوان یک الزام و ضرورت توجه ویژه داشت.
وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی محور فعالیت ها بخش دریایی و بندری است گفت: توجه جدی به ارتقای زیرساخت ها، توسعه آی تی، استفاده از تکنولوژی های حمل و نقل کالا، توجه جدی به صنعت کشتی سازی، به روز شدن در حوزه دریانوردی و کشتیرانی از مهم ترین مسائلی است که باید در راستای تحقق آن گام برداشت.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توسعه سواحل مکران مورد تاکید مقام معظم رهبری است اظهار داشت: کشور ما از شمال به خزر و از جنوب به خلیج فارس و دریای عمان دسترسی دارد و اتصال به به آبهای آزاد و گرم دنیا از جنوب ایران مسئلهای است که باید به نحو مطلوب از آن بهره برد و ایران را به مولدترین صنعتگر حمل و نقل دریایی تبدیل کرد.
نجف زاده با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی میتواند موجب قدتمندتر شدن اقتصاد ایران شود، مطرحکرد: به همین دلیل توجه به توسعه زیر ساختهای بندری و دریایی به عنوان یک مقوله اثرگذار در پویایی اقتصاد ایران باید مدنظر قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی آمادگی کاملی برای همکاری با بدنه اجرایی دولت دارد، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نیز از این مقوله مستثنی نبوده و کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تسهیل قوانین و موظف کردن دستگاههای اجرایی مرتبط آمادگی این را دارد تا بهتر از قبل زمینه را برای ایجاد بنادری فعال ایجاد شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمامی مجموعههای مرتبط در بخشهای مختلف کشور باید با تمام توان در راستای بهبود وضعیت حوزه بندری و دریایی ایفای نقش کنند، خاطرنشان کرد: استفاده از تکنولوژی های برتر و توان فرهیختگان کشور می تواند گره گشا باشد.
نجف زاده ضمن تقدیر از عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بندری و دریایی، تصریح کرد: تا دست یافتن به نقطه مطلوب باید تلاش کرد و با توجه به ظرفیت لجستیکی ایران در شاهراه حملو نقل جهانی انتظار میرود شرایط کشور بیش از پیش بهبود یابد.