سازمان بنادر به دنبال ایجاد ظرفیت های ترانزیت نفتی است
سرپرست سازمان بنادر گفت: ایجاد و ارتقای ظرفیت های ترانزیت نفتی در بنادر از اهداف این سازمان است
سرپرست سازمان بنادر گفت: ایجاد و ارتقای ظرفیت های ترانزیت نفتی در بنادر از اهداف این سازمان است
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سعید رسولی پیش از ظهر امروز در بازدید از بندرامام خمینی با اشاره به اجرای طرح های زیرساختی در اراضی توسعه ای ۶۰۰ هکتاری و همچنین طرح های حمل و نقل و پایانه های مکانیزه، این اقدامات را به عنوان عوامل کلیدی در افزایش ظرفیت اقتصادی و ارتقای نسل بنادر کشور معرفی کرد.
وی افزود: تکمیل واگذاری اراضی مجتمع بندری به فعالان اقتصادی، به عنوان یک دستاورد مهم در جلب مشارکت بخش خصوصی، به شمار می آید.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین به جاری بودن هفت همت طرح های عمرانی از محل اعتبارات سازمان بنادر اشاره کرد و گفت: پس از اتمام زیرساخت های تقاطع غیر همسطح رمپ و لوپ، عملیات روسازی آن نیز در حال اجراست که می تواند مشکلات ترافیکی جاده حمل و نقل منطقه ویژه اقتصادی را حل کند و رضایت شهروندان بندرامام خمینی را به دنبال داشته باشد.
رسولی در ادامه به بازدید از بزرگترین کارخانه تولید روغن خام خوراکی و تصفیه شکر در سطح بنادر کشور پرداخت و تأکید کرد که این قبیل طرح ها می تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده محصولات تولیدی ایفا کند و نسل بنادر را ارتقا بخشد.
وی همچنین به نگاه ویژه سازمان بنادر به ارتقا ظرفیت های ترانزیتی اشاره کرد و گفت: ایجاد ظرفیت های ترانزیتی در قالب چهار پروژه اجرایی به ارزش جمعاً ۳۳ هزار میلیارد ریال، با واگذاری چهار قطعه زمین در سایت های اختصاصی نفتی، به جریان ترانزیت نفتی منطقه کمک شایانی خواهد کرد.
رسولی در پایان به ظرفیت حال حاضر حوزه نفتی در بندر امام خمینی اشاره کرد و گفت: پایانه نفتی با دو پست اسکله، ظرفیت ۳۷۰ هزار متر مکعب انبارش فرآورده های نفتی را دارد که با انجام پروژه های کنونی، این میزان تا سال های آتی به چهار پست اسکله و ۷۰۰ هزار متر مکعب ارتقای خواهد یافت.
سازمان بنادر و دریانوردی در سال های اخیر با هدف بهبود زیرساخت ها و افزایش ظرفیت های اقتصادی، پروژه های متعددی را در بنادر کشور آغاز کرده است.