◄ پنج میلیون تن کالا از طریق بنادر وارد کشور شد
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون پنج میلیون تن کالای اساسی از بنادر وارد کشور شده است.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون پنج میلیون تن کالای اساسی از بنادر وارد کشور شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، حمیدرضا شهرکی ثانوی افزود: ورود این میزان کالا در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد رشد داشته است که حاکی از افزایش فعالیت رانندگان زحمت کش بوده است.
وی با اشاره به آماده سازی پایانه های مرزی برای استقبال از زائران اربعین حسینی تصریح کرد: در چهارچوب فعالیتها و هماهنگیهای دستگاههای عضو ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) و مسوولیت کمیته حمل و نقل و سوخت این ستاد، وظایف سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به صورت مشخص تعیین شده است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ یک میلیون و ۸۳۰ هزار زائر با هشت هزار دستگاه اتوبوس در مرزها جابجا شدند افزود: در سال جاری برنامه ریزی شده که تعداد اتوبوس ها نسبت به ۲ سال قبل ۱۰ درصد افزایش یابد و از تمام ظرفیت های حمل و نقل شامل اتوبوس ،مینی بوس و سواری های پلاک های عمومی استانهای استفاده شود.
شهرکی ثانوی تعداد ناوگاون مینی بوسرانی در کشور را ۲۴ هزار دستگاه بیان کرد و گفت: تعدادی از مینی بوس ها به شدت فرسوده هستند و با این وجود طبق بررسی های انجام شده فقط می توان از سه تا چهار هزار دستگاه برای جابجایی زائران استفاده کرد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور همچنین تعداد سواری های پلاک عمومی در کشور را هم ۳۰ هزار دستگاه بیان و خاطرنشان کرد: عمده این سواری ها در شهرهای شمالی ، جنوبی و بخشی هم در استانهای غربی است .
وی با بیان اینکه اولویت سازمان حمل و نقل جاده ای کشور افزایش ارتقا سطح ایمنی وسایل حمل و نقل و بهره وری است افزود: برای ایمن سازی پایانههای مرزی ، آماده سازی و افزایش کیفیت و امکانات رفاهی اعتبار خوبی در نظر گرفته شده است.
شهرکی ثانوی در ادامه یادآور شد: ارتقاء مسیرهای دسترسی به پایانه مرزی کشور چون مهران ، چذابه ، شلمچه ، خسروی در اولویت سازمان است که در این زمینه بررسی ها لازم انجام و زیر ساخت ها احصا شده است و بر اساس برنامه در حال انجام است.
وی اضافه کرد: طبق سال های گذشته در رفت زائران حسینی به عتبات مشکلی وجود ندارد و با ارامش انجام می شود اما بازگشت آنها سه روز طول می کشد .
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور استقرار تیم های راهداری ، استفاده از تعمیرکاران حرفه ای و خبره و استفاده از فعالان حمل و نقل بخش خصوصی را از دیگر اقدامات این سازمان بیان کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از ناوگان حمل و نقل کشور فرسوده هست تصریح کرد: براساس قانون هوای پاک، مرز فرسودگی برای کامیون ۱۶ سال ، اتوبوس ۱۰ سال و مینی بوس و سواری هشت سال اعلام شده است.