بازدید سایت : ۴۷۴۵۳

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره مقررات حمل آلات موسیقی در کابین هواپیما ​

حمل لوازم شخصی مسافر داخل کابین ( Carry-On Baggage ) تابع مقرراتی است که در ارتباط با ایمنی مسافر است. این مقررات شامل آلات موسیقی نیز می شود و باید از شرکت هواپیمایی و پیش از خرید بلیت هواپیما استعلام شود.

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره مقررات حمل آلات موسیقی در کابین هواپیما ​
تین نیوز |

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: حمل لوازم شخصی مسافر داخل کابین ( Carry-On Baggage ) تابع مقرراتی است که در ارتباط با ایمنی مسافر است. این مقررات شامل آلات موسیقی نیز می شود و باید از شرکت هواپیمایی و پیش از خرید بلیت هواپیما استعلام شود. 

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو درباره اقدام برخی شرکت های هواپیمایی در نحوه حمل آلات موسیقی در توضیحاتی، گفت: حمل لوازم شخصی مسافر داخل کابین ( Carry-On Baggage ) تابع مقرراتی است که در ارتباط با ایمنی مسافر است. این مقررات شامل آلات موسیقی نیز می شود و باید از شرکت هواپیمایی و پیش از خرید بلیت هواپیما استعلام شود.گ و حمل آلات موسیقی داخل کابین نیز از این مقررات مستثنی نیست. هر مسافر طبق مقررات می تواند به شرط آنکه شرایط ابعاد و وزن بار داخل کابین را رعایت کند، با خود بار همراه داشته باشد. 

یازرلو توضیح داد: بار همراه از نظر وزنی در بین شرکت های هواپیمایی محدود به هفت کیلو و از نظر ابعاد محدود به یک چمدان با اندازه کوچک حداکثر به ابعاد ۵۶ در ۴۵ در ۱۰ سانتی متر می شود که یا باید در فضای بالای سر مسافر یا زیر پای مسافر جای گیرد.

وی ادامه داد: در برخی از هواپیماهای موجود در کشور که ظرفیت حمل مسافر ۱۰۰ نفر و کمتر از آن را دارند مانند هواپیمای CRJ، این ابعاد هم امکان پذیر نیست و جامه دانی در کابین پذیرفته نمی شود و به داخل کابین بار هواپیما منتقل می شوند؛ بر این اساس پذیرفتن لوازم شخصی مسافر در داخل کابین هواپیما به عنوان بار مجاز رایگان، تابع نوع هواپیما است که باید از شرکت هواپیمایی و قبل از خرید بلیت هواپیما استعلام شود. 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: با توجه به اینکه آلات موسیقی ابعاد مختلفی دارند و بیشتر حجیم هستند تا سنگین، چنانچه در قسمت بالای سر مسافران یا زیر پای مسافر جای نگیرند، در هنگام پرواز می تواند ایمنی مسافرین را به خطر اندازد که در این گونه موارد طبق مقررات یا باید در قسمت بار هواپیما نگهداری شوند یا تحت شرایط extra seat for cabin baggage بر روی صندلی اضافه برای حمل کالا داخل کابین پذیرفته شود.

 یازرلو در پایان یادآور شد: سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نهاد حاکمیتی مقررات کلی و لازم را به شرکت های هواپیمایی ابلاغ می کند و شرکت ها نیز بر اساس مقررات ابلاغی، رویه های عملیاتی و بازرگانی خود را تدوین و اجرا می کنند. چنانچه رویه های شرکت های هواپیمایی مغایر با مقررات کلی ابلاغی و یا خلاف قوانین تشخیص داده شود سازمان هواپیمایی کشوری به موضوعات ورود خواهد کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.