افزایش ایمنی جاده ها، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات در اولویت سمنان قرار دارد
مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان(شاهرود) از اولویت طرح های عمرانی برای افزایش ایمنی جاده ها، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات در شرق استان سمنان خبر داد.
امیر عمیدی مدیر کل راه و شهر سازی شرق استان سمنان(شاهرود) ازافزایش ایمنی جاده ها، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات در الویت طرح های عمرانی شرق استان سمنان (شاهرود) خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عمیدی گفت: افزایش ایمنی جاده ها، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات در الویت طرح های عمرانی استان است.
وی در بازدید از جاده میامی - جاجرم که با حضور معاونین همانگی امور عمرانی استانداری های خراسان شمالی و سمنان ، فرمانده پلیس راه استان سمنان و مدیر کل راه و شهرسازی و راهداری استان خراسان شمالی انجام گرفته بود افزود: این جاده به طول ۹۲ کیلومتر است که ۲۰ کیلومتر آن در حال بهره برداری و ۲۰ کیلومتر دیگر نیز در حال ساخت است که تاکنون ابنیه فنی آن ساخته شده و در حال زیرسازی است.
وی با بیان اینکه در ۲۷ کیلومتر دیگر از جاده میامی-جاجرم لایه اول آسفالت انجام شده است و ۱۳ کیلومتر آن نیز در اولویت بعدی عملیات عمرانی است، ابراز داشت: این پروژه پیشرفت ۵۰ درصدی داشته و در صورت تامین اعتبار طی مدت یکسال آینده می تواند به بهره برداری برسد. افتتاح این پروژه مسیر میامی به جاجرم را ۳۰ کیلومتر کوتاه تر خواهد کرد.
مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه ایمنی جاده، ترافیک و حمل ونقل یکی از مؤلفه های مهم اهداف برنامه ریزی راه و شهرسازی شرق استان سمنان است، گفت: ایمنی جاده یکی از نگرانی های اصلی در طراحی، نگهداری و بهره برداری از جاده ها و خیابان ها است.
عمیدی با بیان اینکه با برنامه ریزی دقیق و کارشناسی های تخصصی سعی کرده ایم در رفع نقاط حادثه خیز استان به خصوص شرق استان سمنان اقدامات خوبی رو انجام دهیم، افزود: عوامل بی شماری وجود دارد که خطر مسافرت در بزرگراه ها، آزادراه ها، جاده ها و خیابان ها را تحت تأثیر قرار داده اما سعی کرده ایم که رفع این موارد را در اولویت کاری قرار دهیم.
وی ضمن بیان این مطلب که طرحها و پروژه های زیادی با استانداری مطرح و پیشنهادات خوبی در راستای آن ارائه داده شده است، ابراز داشت: توسعه دهندگان راه سازی از استراتژی های مؤثر برنامه ریزی ترافیک استفاده می کنند که بر روی هر خطری که راننده با آن روبرو است تمرکز کنند. این موارد شامل رانندگی حواس پرت، رانندگی در حالت غیر طبیعی، وسایل نقلیه ناامن، شرایط نامساعد جوی و تغییر شرایط ترافیک در ساعت های پرتردد است که خوشبختانه در این اقدام مؤثر تا کنون از موفقیت نسبی برخوردار بوده ایم.
شایان ذکر است در این بازدید، حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ، رشیدی معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی، مشتری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده خراسان شمالی، سرهنگ اسپیدکار فرمانده پلیس راه خراسان شمالی، سرهنگ بزرگی رئیس پلیس راه استان سمنان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، نظامی ،انتظامی شهرستان های شاهرود و میامی و جاجرم حضور داشتند.