بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

اثرات برجام در ناوگان نفتکش ایران مشهود و چشمگیر است

اثرات برجام در ناوگان نفتکش ایران مشهود و چشمگیر است
|
تین‌نیوز|رییس امور بیمه و دعاوی شركت ملی نفتكش ایران با بیان این که این شركت از جمله نخستین مراكزی بود كه تحت تحریم‌ها قرار گرفت، گفت: این شركت بیشترین اثر را از تحریم‌ها دید به همین خاطر متحمل خسارت‌های سنگینی شد.

به گزارش خبرنگار مارین تایمز، كاپیتان شهرام فرحبد امروز در كنفرانس علمی - پژوهشی برجام و اقتصاد مقاومتی با اشاره به سوابق تحریم شركت ملی نفتكش ایران و قرارگرفتن این شركت در شدیدترین تحریم‎ها و محدودیت‌های بین‌المللی گفت: شركت ملی نفتكش همواره در طول بحران‌ها و تحریم‌ها به‌عنوان بازوی اقتصاد كشور در صادرات نفت ایران تمام توان خود را به‌كار گرفت تا در زمانی كه كشتی‌های خارجی قادر به تردد در بنادر ایران نبودند خللی به روند صادرات نفت کشور وارد نشود.

وی درباره اثربخشی برجام در فعالیت‌های شركت ملی نفتكش با توجه به ابعاد و دامنه تحریم‌های این شركت افزود: برجام در مقایسه با سایر بخش‌ها، گشایش‌های اساسی و چشمگیری در زمینه فعالیت این شركت به‌وجود آورد كه تاثیر آن نیز به وضوح قابل مشاهده است.

رییس امور بیمه و دعاوی شركت ملی نفتكش ایران در تشریح دستاوردهای برجام و با تاكید بر حل شدن بسیاری از مشكلات تحریم افزود : رفع موانع بیمه كشتی های نفتكش و اخذ پوشش های بیمه بین المللی از جمله دستاوردهای بیمه ای برجام برای ناوگان نفتكش ایران به شمار می رود.

وی از اخذ كلاس، رده‌بندی و گواهینامه از موسسات معتبر بین‌المللی، رفع محدودیت اجاره كشتی‌های ایرانی به شركت‌های خارجی، تسهیل تردد ناوگان در سطح بین‌الملل، رفع محدودیت حمل محمولات نفتی در بازارهای حمل و نقل دریایی جهان، بازگشت ناوگان شركت ملی نفتكش به بازارهای اروپایی و رفع محدودیت در بخش تعمیرات و تامین قطعات كشتی از دیگر نتایج برجام نام برد.

فرحبد همچنین با اشاره به تسهیل ارتباط و همكاری با شركت‌های خارجی در پسابرجام گفت: ما در دوران پسابرجام موفق به توسعه فعالیت‌های خود در بازارهای بین‌المللی شدیم.

رییس امور بیمه و دعاوی شركت ملی نفتكش ایران در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی نیز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در این خصوص و فعالیت كشتیرانی‌ها به عنوان مصداق بارز اقتصاد مقاومتی گفت: درون‌زایی و تكیه بر تولیدات داخلی، اشتغال‌زایی و افزایش قدرت اقتصادی و كاهش ریسك پذیری، حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان و... از جمله اقدامات این شركت در حوزه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش مارین تایمز، كنفرانس علمی - پژوهشی اقتصاد مقاومتی و برجام صبح امروز (شنبه، 14 اسفند) با حضور عراقچي معاون وزیر امور خارجه، امیرحسین زمانی‌نیا معاون امور بين‌الملل و بازرگاني وزیر نفت، عباس كاظمی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی و حميدرضا عراقی مديرعامل شركت ملی گاز در دفتر مطالعات سياسی و بين‌المللی وزارت امورخارجه آغاز به كار كرد.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.