بازدید سایت : ۴۳۷۸۴
اجرای آزمایشی عرضه سوخت با کارت بانکی در یک جایگاه تهران؛

بنزین سوپر از طریق کارت بانکی توزیع می شود

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از اجرای طرح آزمایشی عرضه سوخت از طریق کارت بانکی در یک جایگاه شهر تهران خبر داد.

تین نیوز |

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از اجرای طرح آزمایشی عرضه سوخت از طریق کارت بانکی در یک جایگاه شهر تهران خبر داد و گفت: در صورت موفقیت آمیز بودن مراحل آزمایشی و صدور مجوزها، در مرحله نخست این طرح، توزیع بنزین سوپر از طریق کارت بانکی آغاز خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد صادقی در این باره افزود: در مرحله نخست، این طرح در یک جایگاه به صورت پایلوت در شهر تهران اجرایی خواهد شد و در صورت آماده بودن بسترها و دریافت مجوزها و انجام مراحل خوداظهاری از سوی افراد، به سمت عرضه بنزین سوپر با کارت مغناطیسی در دیگر جایگاه ها خواهیم رفت.

وی با اشاره به اینکه عرضه بنزین سوپر فعلا از طریق کارت آزاد انجام می شود، تأکید کرد: در حوزه توزیع سوخت نرخ اول، بستر ارتباطی ما باید آنلاین (برخط) باشد و اگر برخط نباشد، قطعا استفاده از کارت بانکی چالش برانگیز است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: برای استفاده از کارت بانکی در توزیع سوخت نیاز به اتصال به شبکه شتاب وجود ندارد و افرادی که کارت بانکی دارند، مانند طرح هدفمندی یارانه ها یک شماره حساب در دسترس به عنوان کارت سوخت معرفی می کنند.

صادقی افزود: سامانه هوشمند سوخت یک شبکه مستقل از سایر سامانه ها است که هیچ ارتباطی با پایگاه داده دیگر سامانه ها ندارد و فقط از کارت بانکی، برای توزیع سوخت استفاده می شود.

وی با اشاره به این که در توزیع سوخت کشور، خودمان را به یک راه حل منحصر نکرده ایم، گفت: سامانه هوشمند سوخت مزیت آفلاین بودن را دارد که سایر این کارت ها این مزیت را ندارند و هیچ کدام از اینها به طور کامل جایگزین کارت هوشمند سوخت نخواهد شد.

مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور بیان کرد: بسیاری از جایگاه های سوخت در نقاط دورافتاده هستند که با توجه به آفلاین بودن سامانه هوشمند سوخت امکان توزیع سوخت در صورت قطعی هم وجود دارد، اما با توجه به آنلاین بودین شبکه بانکی، در صورت قطعی، در عمل جایگاه غیر عملیاتی می شود و به همین دلیل فعلاً تنها توزیع بنزین سوپر از طریق کارت بانکی در دستور قرار گرفته است.

صادقی امکان کپی برداری از کارت های بانکی را از دیگر موانع این طرح اعلام کرد و افزود: این در حالی است که کارت هوشمند سوخت به هیچ وجه امکان کپی برداری ندارد. در این زمینه هم باید رایزنی هایی انجام شود تا راه حل های اساسی برای این موضوع پیدا کنیم، اما همه این موانع، باعث نشده است به این سمت حرکت نکنیم و توزیع سوخت از طریق کارت بانکی یکی از طرح های اولویت داری است که در حال پیگیری و پیاده سازی آن هستیم.

وی درباره روند پیشرفت این پروژه گفت: کدنویسی این طرح در حال اتمام است و در حال رفع چالش های طرح و هماهنگی با دیگر دستگاه ها هستیم.

مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور تأکید کرد: با توجه به موانع تامین تراشه های کارت بانکی، این طرح نقش مهمی در کاهش هزینه های ارزی و رفع محدودیت های این حوزه خواهد داشت. هر تراشه بسته به نوع آن حدود یک دلار قیمت دارد که هزینه حمل و ثبت نام، صدور دوباره و توزیع آن نیز وجود دارد که با استفاده از کارت بانکی، در تمامی این هزینه ها و زمان صرف شده برای تولید و توزیع کارت سوخت صرفه جویی خواهد شد.

صادقی با اشاره به اینکه شرکت پژوهش و توسعه ناجی هزینه ثبت نام و شرکت پست، هزینه توزیع آن را به عهده دارند، گفت: هزینه تعمیر و نگهداشت، پالایش داده ها و شخصی سازی کارت ها نیز از دیگر هزینه های جانبی صدور کارت سوخت است که مجموع همه این موارد از بهای دریافتی بابت ثبت نام کارت سوخت بیشتر است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.