◄ ضرورت تسریع در تکمیل زیرساختها جادهای و ریلی متصلکننده بندر چابهار به بازارهای منطقهای
کمیتههای ساماندهی و مدیریت سواحل استانی هر سه ماه یکبار برگزار میشود.
مدیر کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادرودریانوردی گفت: کلیه ارگانها با تشریک مساعی در تحقق استقرار مدیریت یکپارچه سواحل استان میتوانند به پروژههای توسعهای سواحل کشور کمک کنند.
به گزارش تیننیوز و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادرودریانوردی، حمید خلیلی در نهمین جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان سیستان و بلوچستان، افزود: با توجه به تصمیمگیری و جانمایی پروژههای توسعهای در سواحل، کمیتههای ساماندهی و مدیریت سواحل استان شکلگرفته است. ازاینرو با بهرهگیری از نتایج مطالعات به تصمیمگیری و مدیریت کلیه پروژههای اراضی ساحلی استانها پرداخته میشود.
وی خاطرنشان کرد: کلیه ارگانها با تشریک مساعی در تحقق استقرار مدیریت یکپارچه سواحل استان میتوانند به پروژههای توسعهای در سواحل کمک کنند.
خلیلی گفت: با توجه بهاهمیت کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل از دیدگاه وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و کار ویژه مرز شورای امنیت ملی کشور، مقرر شد تا جلسات کمیتههای استانی هر سه ماه یکبار در محل دبیرخانه کمیته مطرح و در خصوص مسائل مختلف نوار ساحلی استان تصمیمگیری و مصوبات جلسات جهت انعکاس به کار ویژه امنیت مرز شورای امنیت کشور ارسال شود.
عباس آذر پیکان؛ معاون فنی و مهندسی ادارهکل بنادرودریانوردی استان نیز با اشاره به پیشرفتهای قابل ملاحظه در تکمیل فاز یک طرح توسعه بندر شهید بهشتی و به دنبال آن عقد قراردادهای سرمایهگذاری کلان در بندر، خواستار تسریع در تکمیل زیرساختها جادهای و ریلی متصلکننده این بندر به بازارهای منطقهای شد.
همچنین عبدالغفور ایراننژاد؛ نماینده مردم شهرستانهای چابهار، کنارک، نیک شهر و قصر قند در مجلس در این جلسه، اظهار داشت: طرح ویژه سواحل مکران که از سیریک و میناب شروع میشود و تا منطقه گواتر در مرز کشور پاکستان ادامه دارد از نگاه مقام معظم رهبری، دولت و مجلس بسیار مهم هست و بهصورت مستمر موضوعات این بخش توسط مجلس شورای اسلامی رصد میشود.
در این جلسه، موضوع انجام مطالعات امکانسنجی جاده استراتژیک بین دو بندر شهیدبهشتی و شهیدکلانتری با رویکرد تعامل شهر و بندر مورد تصویب اولیه قرار گرفت.