◄ مجوز انتشار ۳۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت ۱۴۰۰ دریافت شد
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از تصویب دستور اول و ششم جلسه شورای اسلامی شهر تهران به نفع حوزه حمل و نقل عمومی خبر داد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از تصویب دستور اول و ششم جلسه شورای اسلامی شهر تهران به نفع حوزه حمل و نقل عمومی خبر داد.
به گزارش تین نیوز، سید مناف هاشمی درباره دستور اول جلسه روز گذشته شورای اسلامی شهر تهران با عنوان اصلاح ماده پانزدهم مصوبه بسته محرک در شرایط سخت اقتصادی و نیز در شرایط بحرانی ناشی از گسترش کرونا گفت: نخستین دستور جلسه دیروز درباره هزار میلیارد تومان بسته محرک بود که برای اتوبوسرانی شهر تهران در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران معاونت حمل و نقل اجازه داشت که چهار هزار میلیارد تومان از محل سرمایه گذاری و فروش املاک در دو خط مشخص متروی تهران به ویژه خط ۱۰ هزینه کند. اما امروز این اجازه دریافت شد که این مبلغ در سایر خطوط مترو هم استفاده شود.
هاشمی گفت: همچنین مجوز یکهزار میلیارد تومان هم برای خرید اتوبوس به شکل غیر نقد دریافت شد. دستور جلسه اول با ۱۹ رأی اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید و این امر نشان دهنده توجه اعضای شورای شهر تهران نسبت به حوزه حمل و نقل شهری است.
وی درباره دستور ششم جلسه با عنوان «اصلاح بند یک تبصره سه ماده واحده مصوبه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران و مجوز انتشار ۳۵,۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی به منظور اجرای طرحهای حمل و نقل عمومی شهر تهران» اظهار کرد: امسال سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه کل کشور برای حمل و نقل عمومی هدف گذاری شد.
معاون شهردار تهران افزود: بودجه کل کشور سال ۱۴۰۰ برای شهرداری تهران حدود هشت هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن متعلق به بافتهای فرسوده است. با وزارت کشور به توافق نسبی رسیدیم تا ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن در حمل و نقل عمومی هزینه شود. پس از توافق نسبی با وزارت کشور لازم بود که مصوبه شورای اسلامی شهر تهران نیز دریافت شود که این مصوبه در کمیسیونهای عمران و حمل و نقل و برنامه و بودجه به صورت مشترک تصویب شده بود و این مصوبه اخذ شد.
وی با تأکید بر اینکه این مصوبه در صحن علنی شورای شهر نهایی شد، گفت: از سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، دو و هزار ۳۰۰ میلیارد برای مترو، ۷۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تعمیرات و بازسازی قطعات واگنهای مترو است. این سه بند در مصوبه شورای اسلامی شهر تهران تصویب شد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران معتقد است که این دو مصوبه در حوزه حمل و نقل عمومی کمک میکند تا هدف گذاریهای سال ۱۴۰۰ با سرعت بهتری پیش بروند.