بازدید سایت : ۸۸۲۸۵

حمل‌ونقل عمومی در تهران متحول می‌شود

حمل‌ونقل عمومی در تهران متحول می‌شود
|

تین نیوز | شهردار تهران در پایان سفر چهار روزه خود به شهر پكن، طی سخنانی در جمع خبرنگاران با بیان دستاوردهای این سفر گفت: «ارتباطات بین تهران و پكن ارتباطی قدیمی و پررونق است.

از این رو امضای توافقنامه خواهرخواندگی بین تهران و پكن، این فرصت را فراهم خواهد كرد تا تبادلات اقتصادی و فرهنگی نسبت به گذشته با سرعت بیشتری صورت گیرد.» محمدباقر قالیباف ادامه داد: «مهم‌ترین چالش ما در شهر تهران آلودگی هواست؛ البته ممكن است برای حل مشكل آلودگی هوا موارد دیگری هم مطرح شود كه من آن‌ها را رد نمی‌كنم، اما پایه اصلی مشكل آلودگی هوا حمل‌ونقل عمومی است. از این رو همانطور كه به مردم عزیز تهران قول داده‌ایم دربرنامه‌ریزی هایمان رفع این مشكل در اولویت است.»

شهردار پایتخت افزود: «از این جهت تصمیم گرفتیم در آغاز دوره سوم مدیریت شهری به دعوت شهردار پكن، سفری به كشور چین داشته باشیم تا در كنار امضای پیمان خواهرخواندگی دو كلانشهر تهران و پكن، برنامه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌ونقل را نیز قطعی كنیم.»

قالیباف به امضای پیمان خواهرخواندگی میان تهران و پكن اشاره كرد و بیان كرد: «ارتباطات بین تهران و پكن ارتباطات قدیمی و پررونقی است. از این رو امضای توافقنامه خواهرخواندگی بین تهران و پكن، این فرصت را فراهم خواهد كرد تا تبادلات اقتصادی و فرهنگی نسبت به گذشته با سرعت بیشتری صورت گیرد.»

او تاكید كرد: «در جریان این سفر صحبت شد تا همكاری‌های پكن و تهران مخصوصا در توسعه حمل‌ونقل عمومی در اولویت قرار گیرد و بتوانیم از ظرفیت‌های فنی و مالی كه دولت جمهوری اسلامی در اینجا دارد، استفاده كنیم تا ظرفیت حمل‌ونقل عمومی مخصوصا در حوزه ریلی و اتوبوس را تا پایان این دوره به دو برابر برسانیم.»

قالیباف یادآور شد: «در شهر تهران روزانه سه میلیون نفر با سیستم حمل‌ونقل ریلی جابه‌جا شده و از مترو استفاده می‌كنند اما مصمم هستیم كه در پایان دوره، این رقم را به بیش از 10 میلیون نفر در حوزه مترو برسانیم.

به این ترتیب مترو تهران بیش از سه برابر افزایش ظرفیت خواهد داشت. این افزایش ظرفیت نیز به دو روش توسعه خطوط و بالا بردن تعداد واگن‌ها صورت خواهد گرفت.» محمدباقر قالیباف افزود: «در این سفر به توفیقات خوبی در این زمینه دست پیدا كردیم. بر این اساس من این قول را به مردم تهران می‌دهم كه در پنج سال آینده، بیش از 27 سال گذشته در حوزه توسعه مترو گام برداریم و به این ترتیب چالش بزرگ آلودگی هوا را حل كنیم.»

او بیان كرد: «شهرداری تهران و چین یك كارخانه واگن‌سازی را در شهر تهران به صورت مشترك احداث اكرده‌اند كه 49 درصد آن متعلق به چین و 51 درصد این كارخانه نیز متعلق به شهرداری تهران است. ما در صدد آن هستیم كه واگن‌های موجود را به بیش از دو برابر افزایش دهیم.

به نحوی كه بخشی از واگن‌ها را در ایران تولید كرده و بخشی را نیز از چین تامین كنیم. به این ترتیب در جریان این سفر توافقات خوبی در این زمینه صورت گرفت.»شهردار تهران ادامه داد: «البته باید از دولت محترم و مخصوصا از وزارت نفت تشكر كنم كه به خاطرتوسعه حمل‌ونقل عمومی و كاهش مصرف سوخت در تهران به ما كمك كردند و مسئولیت بخشی از این تعهدات را پذیرفته‌اند.»

قالیباف با اشاره به اقدامات صورت گرفته به منظور توسعه سرمایه‌گذاری خارجی در شهر تهران در جریان سفر به چین نیز توضیح داد: «در این سفر جلسه‌ای با تجار چینی و سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم چین داشتیم.

در این جلسه تجار چینی با سابقه كار در ایران حضور داشتند و بعضا تجار جدیدی نیز حضور پیدا كرده بودند كه آن‌ها نیز تمایل به همكاری داشتند. در این جلسه تجار و فعالان اقتصادی ایرانی مقیم چین نیز حضور پیدا كردند و طی آن مذاكرات خوبی به منظور افزایش حجم سرمایه‌گذاری در تهران صورت گرفت.»

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • پاسخ

    همون کارخانه ای که یک مداح اهل بیت رو مدیرعاملش کردید؟