بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

۵ نکته درباره بی‌اطلاعی عضو شورای شهر از وضعیت تهران

شاید بهتر بود این عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، اندکی از برج عاج خود در آسانسور اختصاصی دفتر ریاست فلان دانشکده و ویلای لواسانات و استیج کنسرت هایش پایین می‌امد و گشتی کوتاه در مراکزی که باید برای فعالیت در کمیسیون فرهنگی از وجود آن‌ها آگاه باشد، می‌زد.

۵ نکته درباره بی‌اطلاعی عضو شورای شهر از وضعیت تهران
تین نیوز |

شاید بهتر بود این عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، اندکی از برج عاج خود در آسانسور اختصاصی دفتر ریاست فلان دانشکده و ویلای لواسانات و استیج کنسرت هایش پایین می‌امد و گشتی کوتاه در مراکزی که باید برای فعالیت در کمیسیون فرهنگی از وجود آن‌ها آگاه باشد، می‌زد.

عضو شورای چهارم شهر تهران که طی سالهای حضور یک دوره‌ای اش در شورای شهر تهران، بار‌ها با سخنان و رفتار جنجالی و غیرکارشناسانه، سر و صداهای زیادی به پا کرده است، در جلسه روز سه شنبه دهم مرداد شورای شهر تهران، به بهانه تذکری در صحن علنی شورا، به افزایش تکدی گری در شهر تهران تاخته و خواستار تعویض «معاونت رفاه» شهرداری تهران به بهانه آنچه «افزایش تکدی گری در شهر تهران» می‌داند شده است. در ادامه ۵ نکته راجع به این اظهارات عجیب و غریب را می‌خوانید:

 

۱. آقای مختاباد، در بخشی از سخنان خود که خبرگزاری «ایسنا» آن را منتشر کرده، گفته است: «تکدی‌گری سراسر شهر تهران را فرا گرفته و انگار آقایان بعد از ۱۲ سال یادشان افتاده که این پدیده توسط یک مافیا هدایت می‌شود، چرا ظرف این ۱۲ سال این مافیا‌ها دستگیر نشده‌اند. هنگام عبور از خیابان‌ها در شب، دیدن کودکانی که برای تکدی‌گری به کار گرفته می‌شوند، صحنه‌های بسیار دلخراشی است. گویی معاونت رفاه خواب است و اصلا معلوم نیست که این آقا را از کجا آورده‌اند. آقای عبداللهی، معاونت اجتماعی شهرداری تهران همین امروز این فرد را عوض کنید.».

۲. این عضو شورای شهر تهران که ساکن لواسانات است، گویا حتی یک بار نیز در این چهارسال، سراغی از متولی مستقیم ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در شهرداری تهران نگرفته است. زیرا که هنوز نمی‌داند که متولی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت، «سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران» است و «نه معاونت رفاه شهرداری.»

۳. واقعا آقای مختاباد هنوز خبر ندارد که در این ۱۲ سال، کارنامه شهرداری تهران در ساماندهی متکدیان و آسیب‌های های اجتماعی، با راه اندازی مراکزی همچون «مددسراها»، «سامانسراها»، «مراکز پرتو» و مجتمع‌های «بهاران» که مجموع آن‌ها به بیش از ۷۰ مرکز رسیده است، چه ثمراتی برای بهبود وضعیت پایتخت و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی داشته است؟

۴. شاید بهتر بود این عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، اندکی از برج عاج خود در آسانسور اختصاصی دفتر ریاست فلان دانشکده و ویلای لواسانات و استیج کنسرت هایش پایین می‌امد و گشتی کوتاه در مراکزی که باید برای فعالیت در کمیسیون فرهنگی از وجود آن‌ها آگاه باشد، می‌زد تا ببیند فعالیت شبانه روزی مدیریت شهری چه تاثیری در روند ساماندهی آسیب‌های اجتماعی داشته است.

۵. کاش آقای مختاباد که آخرین روزهای پرحاشیه، جنجالی و پرانتقاد خود را در شورای شهر چهارم می‌گذراند، وقت بیشتری برای اطلاع از وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهر می‌گذاشت تا شاید نتیجه‌ای بهتر از رتبه ۹۸ در انتخابات پنجمین دوره شورای شهر، می‌گرفت. نتیجه‌ای که نشان می‌دهد مردم پایتخت، تا چه میزان از عملکرد خواننده شورای شهر راضی بودند.

 

منبع: سايت خبری فردا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.