◄ شهردار تهران و گزینههای پیش رو / چه کسی به بهشت میرود؟
پس از اعلام نتیجه انتخابات شوراها و پیروزی قاطع لیست امید در شورای شهر تهران شوک بزرگی بود که بر پیکره جریان اصولگرایی وارد آمد، حال با این اتفاق بحثهای مختلفی درباره انتخاب شهردار آینده تهران آغاز شده و چهرههای مختلفی نیز در این خصوص مطرح شدهاند که برای مردم ناشناخته نیستند.
پس از اعلام نتیجه انتخابات شوراها و پیروزی قاطع لیست امید در شورای شهر تهران شوک بزرگی بود که بر پیکره جریان اصولگرایی وارد آمد، حال با این اتفاق بحثهای مختلفی درباره انتخاب شهردار آینده تهران آغاز شده و چهرههای مختلفی نیز در این خصوص مطرح شدهاند که برای مردم ناشناخته نیستند.
به گزارش خبرنگار تیننیوز، این روزها گزینههائی برای تصدیگری سمت شهرداری تهران معرفی میشوند که جز یکی دو نفر از آنها سابقه کار اجرائی در امور مدیریت شهری ندارند و تنها به دلایل سیاسی و حزبی داوطلب تصدی این پست مهم شدهاند.
چهارسال پیش بود که با شروع بهکار شورای اسلامی چهارم شهر، محسن هاشمی که آن سال صلاحیتش از سوی دولت و مجلس اصولگرا برای کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر احراز نشد، گزینه اصلی اصلاحطلبان برای پست شهرداری بود و حتی آن زمان مطرح بود که تصویر و نامش به عنوان شهردار منتخب روی تبلیغات لیست بیاید، هاشمی سابقهای درخشان در متروی تهران داشت و کسی در توانایی او در اداره موفق تهران شک نداشت به جز کسی که در آخرین دقایق رای خود را به نفع جناح مقابل تغییر داد. آن روزها هم اگر چرخش یکباره احمد دنیامالی و الهه راستگو از اصلاح طلبی به قالیباف طلبی نبود، محسن هاشمی حالا یک دوره از شهرداری خود را به پایان رسانده بود و قطعا تهران امروز جور دیگری بود.
از دیگر گزینههایی که به صورت جدی برای حضور در شغل شهردار تهران فکر شد و می شود، عباس آخوندی وزیر موفق راه دولت هاشمی رفسنجانی بود، در آن زمان دولت روحانی هنوز بر سر کار نیامده بود و با توجه به سابقه خوب آخوندی در وزارت کشور و تسلط وی بر روی شوراها و شهرداری در سال 92 وی به عنوان گزینه مطلوب برای شهرداری مطرح شد اما، با راه یافتن آخوندی به هیات دولت، این گزینه در عمل کنار گذاشته شد.
با حذف آخوندی از میان گزینههای مطرح شده در سال 92 به منظور ورود به ساختمان بهشت، یک پیشنهاد خاص دیگر نیز برای شهردار منتخب اصلاحطلبان در شورای چهارم مطرح بود و آنهم انتخاب یک زن به عنوان نخستین شهردار زن که او کسی نبود جز معصومه ابتکار که پیشتر در شورای اسلامی شهر عضویت داشت.
حبیب الله بیطرف و مصطفی سلیمی از دیگر کسانی بودند که انتخاب آنها به عنوان شهردار تهران مطرح شد، این اسامی که چهار سال پیش مطرح شد و به صورت جدی روی آن بحث صورت گرفت هنوز هم جزو گزینههای شهرداری تهران هستند اما، در کنار آنها و در سال 96 از اسحاق جهانگیری گرفته تا پیروز حناچی، حسین مرعشی، محسن صفایی فراهانی، محسن نریمان، محسن مهرعلیزاده، یاد شده که جهانگیری با اعلام نظر قاطع گفته، علاقهای به تصدی این پست نداشته و قصد دارد تا به کار خود در دولت دوازدهم ادامه دهد.
شمارش معکوس برای تحویل ساختمان بهشت با انتخاب قاطع لیست امید آغاز شده، تقریبا از چند ماه پیش از انتخابات موضوع رفتن قالیباف از شهرداری مطرح شده بود اما، این تنها موضوعی نیست که این روزها درباره آن صحبت میشود، آنچه که بعد از انتخابات به دغدغه بزرگ فعالان اجتماعی و شهری بدل شده است، مساله شهردار بعدی پایتخت است که هر روز نام های مختلفی برای این مسند مهم و تاثیرگذار مطرح میشود، گاهی محسن هاشمی، گاهی حسین مرعشی و گاهی صفایی فراهانی و از روز گذشته نیز پیروز حناچی.
بهشت :)))))))))))))