بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
تهران؛

آمارهای متنقاض استاندار و شهرداری درباره سنسورهای هشدار سیل

علی رغم اینکه استاندار تهران در ابتدای فروردین امسال خبر از نصب سیستم آلارم هشدار سیل در پایخت خبر داده بود که رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران اخیراً تاکید کرد که امیدواریم تا آخر سال ۱۰ سنسور هشدار را نصب کنیم.

آمارهای متنقاض استاندار و شهرداری درباره سنسورهای هشدار سیل
تین نیوز |

علی رغم اینکه استاندار تهران در ابتدای فروردین امسال خبر از نصب سیستم آلارم هشدار سیل در پایخت خبر داده بود که رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران اخیراً تاکید کرد که امیدواریم تا آخر سال ۱۰ سنسور هشدار را نصب کنیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، ششم فروردین امسال  انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران از نصب سیستم‌ جی پی اس و آلارم هشدار برای وقوع سیل در پایتخت خبر داد و  گفت: برای اطلاع‌رسانی از زمان وقوع سیل به شهروندان سیستم جی پی اس و آلارم هشدار در مرکز، شرق و غرب پایتخت نصب شده است تا در هنگام سیل شهروندان را آگاه کنند.

اما حالا با گذشت 7 ماه  از خبر نصب سیستم آلارم هشدار سیل در پایتخت از سوی استاندار تهران،  رضا کرمی رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران به گونه‌ای این خبر را تکذیب کرد و از نصب سنسورها در آینده خبر داد.

کرمی روز گذشته در این زمینه عنوان کرد: با توجه به بارش باران در تهران و امکان وقوع سیل و تغییرات اقلیمی از ابتدا روی کره‌زمین اتفاق افتاده و ادامه‌ دارد، در حال حاضر نیز کارشناسان در دنیا معتقدند که منطقه ما به سمت تغییر اقلیم می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته آب ورودی به کانال‌های شهر تهران متعلق به برف‌های ذوب شده بود، گفت: از بهار امسال با افزایش بارندگی، آب حاصل از ذوب برف‌ها در مدت زمان نیم‌ساعت وارد کانال‌ها می‌شود؛ در واقع با ذوب‌شدن برف‌ها و شدت یافتن بارندگی‌ها، آب جمع شده از نوک کوه در کمتر از سی‌دقیقه از طریق دره‌ها به رودها وارد می‌شده و به تهران می‌رسد. یعنی از زمانی که رگبار آغاز می‌شود تا رسیدن به وضعیت سیلاب در تهران 30تا45 دقیقه بیشتر زمان نداریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به نقش مهم آبخیزداری در جلوگیری از بروز سیلاب توضیح داد: آبخیزداری برای این امر برنامه‌هایی دارد اما بودجه‌ای برای اجرا ندارد.

کرمی همچنین با اشاره به انعقاد قراردادی به منظور نصب سنسورهای هشدار برای جلوگیری از بروز سیل تصریح کرد: براساس مدل‌های هیدرولیکی که سازمان و پژوهشگاه هواشناسی برای ما تهیه کرده است مدل‌های هیدرولیکی مشخص شده و براساس مقدار بارانی که می‌بارد می‌توانیم هشدار دهیم که مثلا نیم‌ساعت دیگر در این نقطه سیل می‌آید تا تلفات کمتر شود.

وی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این برنامه تا پایان سال محقق شود، گفت: امیدواریم تا آخر سال 10سنسور هشدار را نصب کنیم، اما در مورد مدل‌های هیدرولیکی نیاز به زمان داریم. البته اقدام خوبی که در زمستان سال گذشته و بهار امسال انجام شد این بود که لایروبی‌های خیلی جدی صورت گرفت و باعث شد آن مقدار بارانی که بارید از سطح کانال‌های ما بالاتر نیاید.

استاندار تهران و سازمان مدیریت بحران شهر تهران در خصوص نصب و عدم نصب سنسورهای هشدار سیل اظهارات متناقضی را مطرح می‌کنند که البته پیگیری‌های خبرنگار تسنیم برای روشن شدن این موضوع و مصاحبه با آقای استاندار و رئیس مدیریت بحران شهر تهران به جای نرسید و این پرسش مطرح می‌شود که آقای محسنی بندپی استاندار تهران بر چه اساسی در فروردین ماه از نصب سنسورهای هشدار سیل خبر داده بود که اینک سازمان مدیریت بحران شهر تهران آن را تکذیب می‌کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری تسنیم
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.