افزایش ۵۰ درصدی موارد بستری بیماری کرونا در خوزستان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: موارد بستری بر اثر ویروس کرونا در خوزستان در مدت یک هفته گذشته ۵۰ درصد افزایش یافتهاست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: موارد بستری بر اثر ویروس کرونا در خوزستان در مدت یک هفته گذشته ۵۰ درصد افزایش یافتهاست.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان شامگاه شنبه در گفت و گوی زنده تلویزیونی سیمای خوزستان اظهار داشت: آمار آخرین بیماران بستری ۳۲۱ نفر است در حالی که تا قبل از ۲۳ فروردین ماه فاصله گذاری ها برقرار بود آمار بستری در محدوده ۱۶۰ تا ۱۸۰ بود که به علت رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی رخ داده است.
وی با اشاره به اینکه دیروز شنبه رکورد بیشترین تعداد بیماران مثبت در خوزستان گزارش شد افزود: برای بیمار یابی روز به روز تعداد نمونه گیریها در مراکز جامع سلامت افزایش یافته تا میزان مرگ و میر را کاهش دهیم.
احتمال تشدید محدودیتهای اجتماعی
ابول نژادیان در خصوص کنترل اپیدمی هایی مانند ویروس کرونا با بیان اینکه اعمال محدودیتهای اجتماعی و فاصله گذاری از اختیار مدیران ارشد است گفت: با توجه به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا ممکن است به حالت قرنطینه اولیه برگردیم چون آمار در خوزستان در حال افزایش است.
تکمیل ظرفیت بیمارستان رازی اهواز
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: تصمیم گیری در خصوص اختصاص بیمارستانهای دیگر به بیماران کرونایی در حال انجام است چون بیمارستان رازی اهواز برای پذیرش بیمار جدید ظرفیت ندارد.
وی گفت: مردم اگر میخواهند عزیزی را از دست ندهند و یا در مرگ عزیزی دیگر نقش نداشته باشند فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، ماسک بزنند، در موارد غیر ضروری از منزل خارج نشوند.
پویش مردمی شکل گیرد
ابول نژادیان توضیح داد: بسیاری از مشاغل از جمله فلافل فروشی ها، رستوران و باشگاههای ورزشی اجازه فعالیت ندارند اما غیر قانونی کار میکنند و ما نیز به تعداد زیاد مامور در اختیار نداریم که بر این مشاغل نظارت کنند پس مردم باید به کمک ما بیایند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: در این راستا باید پویش مردمی شکل بگیرد و مردم به مغازه هایی مراجعه کنند که به سامانه salamat.gov.ir پیوند شده و پروتکل ها را رعایت میکنند.
وی گفت: اگر این یک مطالبه مردمی شد ما موفق میشویم ولی بدون همراهی مردم روزهای سخت تری را برای بیمارستان ها و پرسنل پیش رو خواهیم داشت.
ابول نژادیان تاکید کرد: اگر تست کرونای یک فرد در محل کار مثبت شد از افراد در تماس نزدیک با وی در یک اتاق حتما باید تست گرفته شود و تا زمان پاسخ دهی قرنطینه شوند همچنین در هواپیما توصیه این است که همه افراد ماسک داشته باشند و پذیرایی حین پرواز حذف شود.
ویروس کرونا نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشته تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.