بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

آمار جهانی همه گیری کرونا/ ایالات متحده به آمار ۶۰۰ هزار قربانی نزدیک می شود

شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵۸ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۶۴۹ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۲۹۶ هزار و ۸۴۱ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

آمار جهانی همه گیری کرونا/ ایالات متحده به آمار ۶۰۰ هزار قربانی نزدیک می شود
تین نیوز |

شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵۸ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۶۴۹ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۲۹۶ هزار و ۸۴۱ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۱۳۵ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۱۸۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۳.۴ میلیون مبتلا و بیش از ۵۹۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۲۲.۲ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۵.۱ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۴۲۱ هزار و هند با بیش از ۲۴۲ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آن‌ها نیز کشورهای مکزیک، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند.

تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک بیش از ۲۱۸ هزار نفر اعلام شده و در انگلیس نیز از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۱۱۲ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۶ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۵ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۸ هزار، کلمبیا با بیش از ۷۷ هزار، ایران با بیش از ۷۴ هزار، لهستان با بیش از ۶۹ هزار، آرژانتین با ۶۷ هزار، پرو با بیش از ۶۳ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۴ هزار، اندونزی با بیش از ۴۶ هزار، اوکراین با بیش از ۴۶ هزار و ترکیه با بیش از ۴۲ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۳ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۵۸۱ مبتلا، ۵۹۵ هزار و ۵۸۸ قربانی

۲.هند: ۲۲ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۹۱۱ مبتلا، ۲۴۲ هزار و ۳۹۸ قربانی

۳. برزیل: ۱۵ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۶۲۸ مبتلا، ۴۲۱ هزار و ۴۸۴ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۶۷ هزار و ۹۵۹ مبتلا، ۱۰۶ هزار و ۲۷۷ قربانی

۵. ترکیه: پنج میلیون و ۱۶ هزار و ۱۴۱ مبتلا، ۴۲ هزار و ۷۴۶ قربانی

۶. روسیه: چهار میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۳ مبتلا، ۱۱۲ هزار و ۹۹۲ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۴۳۳ هزار و ۹۰ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۶۰۳ قربانی

۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۱۰۲ هزار و ۹۲۱ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۶۹۴ قربانی

۹. اسپانیا: سه میلیون و ۵۶۷ هزار و ۴۰۸ مبتلا، ۷۸ هزار و ۷۹۲ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۵۱۹ هزار و ۲۵۰ مبتلا، ۸۵ هزار و ۲۵۲ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای فرانسه، ترکیه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، لهستان، ایران، مکزیک، اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی، عراق، فیلیپین، رومانی، بلژیک و سوئد نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.