ماموریتهای کرونایی اورژانس تهران نصف شد
با توجه به اینکه افرادی که در قرنطینه خانگی هستند از خدمات اورژانس استفاده میکنند؛ نسبت به پیک چهارم ۵۰ درصد ماموریتها کاهش پیدا کرده است.
رییس مرکز اورژانس تهران اعلام کرد: با توجه به اینکه افرادی که در قرنطینه خانگی هستند از خدمات اورژانس استفاده میکنند؛ نسبت به پیک چهارم ۵۰ درصد ماموریتها کاهش پیدا کرده است.
به گزارش تین نیوز، از اعلام روز دوشنبه مرکز اورژانس تهران، پیمان صابریان در این باره اظهار داشت: حدود ۵ هزار ماموریت در روز داشتیم که ۲۰ تا ۲۵ درصد آن مربوط به بیماران کرونایی بود، این آمار در حال حاضر به ۱۰ تا ۱۵ درصد رسیده و ما روندی کاهشی را شاهد هستیم.
وی با اشاره به اینکه تعداد تخت مشخصی برای اورژانس در بیمارستانها وجود دارد، گفت: برای بیمارانی که مشکلات تنفسی دارند در بیمارستانهای عمومی تختهای جداگانهای در نظر گرفته شده است؛ بنابراین برای افرادی که به یکباره دچار حادثه و سکته قلبی و مغزی شوند تخت به اندازه کافی وجود دارد.
رییس اورژانس تهران با اشاره به اینکه برای تمامی تماسهای تایید شده با اورژانس عوامل باید به مکان مورد نظر اعزام شوند تا عارضه را در فرد بیمار تشخیص دهند، گفت: احتمال اعزام نشدن کارشناسان به محل ماموریت صفر است. هر فردی با اورژانس تماس بگیرد حتی اگر مورد خیلی حادی نداشته باشد همکاران به محل اعزام می شوند و خدمات مورد نیاز را حتی با تاخیر به دلیل ترافیک شدید در تهران ارائه میدهند.
وی ادامه داد: از اسفند ۹۸ با آغاز شیوع کرونا ۵۰ کد ویژه برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده تا فقط بیماران کرونایی را انتقال دهند. پس از اتمام ماموریت تمامی خودرو و لوازم آن ضدعفونی و شسته میشود تا خدای نکرده ما در انتقال این ویروس دخیل نباشیم.
صابریان درباره انتظار خود از دولت سیزدهم نیز گفت: نیروی عملیاتی به ویژه در اورژانس تهران کم است و نیاز است برای خدمات بیشتر نیروی بیشتری بر اساس شرایط موجود داشته باشیم، ۵۰ درصد در بخش اورژانس پیش بیمارستانی، کمبود نیرو داریم و با توجه به گسترگی طی ۵ سال گذشته در این حوزه نیازمند نیروی بیشتر برای ارائه خدمات هستیم.
وی با بیان اینکه در حوزه تجهیزات مشکل زیادی نداریم، افزود: در شهر تهران حدود ۲۳۰ موتورلانس داریم که این تعداد برای شهری مثل تهران در کل جهان بی نظیر است. اگر تعداد نیروهای پیش بیمارستانی بیشتر شود قابلیت داریم تا تعداد خودروهای اورژانس و موتورلانس را بیشتر کنیم و در نتیجه زمان رسیدن به بالین بیمار را کوتاهتر کنیم.
رییس اورژانس تهران با تاکید بر پیگیریهای دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در راستای تزریق واکسن کرونا برای عوامل اورژانس، گفت: در ابتدای سال جاری تمامی پرسنل دوز اول و دوم را دریافت کردهاند.
به گفته وی، در مدتی که واکسیناسیون انجام شده حتی در محلهای استقرار، ماموریت خاصی به واسطه عارضه تزریق واکسن کرونا را نداشتهایم.
صابریان با اظهار خرسندی از گسترده شدن خدمات اورژانس پیش از ورود کرونا به کشور، خاطرنشان کرد: پیش بینی های لازم برای نیروی انسانی و تجهیزات در شرایط مختلف انجام شده بود؛ به همین دلیل با مشکل خاصی مواجه نشدیم و فکر میکنم خدمات ما در حد قابل قبول بوده است.
وی با اشاره به خدمت رسانی عوامل اورژانس در روز انتخابات نیز گفت: ما آماده ترین ارگان در سطح کشور بوده و روزانه حدود ۵ هزار ماموریت داریم. نیروهای ما در روز انتخابات آماده باش هستند و ایستگاههای مختلف را پوشش میدهند.