بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

​دولت به چه کسانی اینترنت ویژه می‌دهد؟

از سال گذشته تاکنون بسیاری از مردم به دلیل فیلترینگ، مشاغل خود را از دست داده و با مشکلات فراوانی مواجه شده‌اند. حال معاونت علمی ریاست جمهوری درصدد است تا اینترنت ویژه در اختیار برخی افراد قرار دهد. این افراد چه کسانی هستند و چرا مشمول این طرح می‌شوند؟

​دولت به چه کسانی اینترنت ویژه می‌دهد؟
تین نیوز |

از سال گذشته تاکنون بسیاری از مردم به دلیل فیلترینگ ، مشاغل خود را از دست داده و با مشکلات فراوانی مواجه شده اند. حال معاونت علمی ریاست جمهوری درصدد است تا اینترنت ویژه در اختیار برخی افراد قرار دهد. این افراد چه کسانی هستند و چرا مشمول این طرح می شوند؟

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، بر اساس برخی از آمار منتشر شده قطعی اینترنت باعث شده تا در کشور 300 هزار شغل و کسب وکار از بین رود.

معاونت علمی ریاست جمهوری تصمیم گرفته تا بسته اینترنت ویژه را برای برخی از افراد و مشاغل راه اندازی کند.

به گفته معاونت علمی ریاست جمهوری قرار است تا چند ماه آینده مراکزی برای دسترسی تیم ها به اینترنت ویژه ایجاد شود. این بسته ویژه اینترنت قرار است در اختیار فعالان فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار گیرد.
به گفته دهقانی فیروزآبادی، قرار است تا چند ماه آینده مراکزی که اینترنت ویژه دارند، برای فعالین حرفه ای ICT آماده شوند.

«روح الله دهقانی فیروزآبادی»، معاون علمی ریاست جمهوری، در نشست خبری با رسانه ها اعلام کرد این نهاد یکی از پیشنهادکنندگان اصلی موضوع اینترنت با دسترسی ویژه برای کسب وکارها بوده است و تأکید کرد نباید اسم این اینترنت را «اینترنت طبقاتی» گذاشت. او از اجرای آزمایشی این طرح در چند مرکز در استان های بزرگ کشور خبر داد.

نشست خبری معاون علمی ریاست جمهوری صبح امروز، ۱۶ اردیبهشت ماه، با اصحاب رسانه برگزار شد. دهقانی فیروزآبادی در این جلسه در جمع خبرنگاران شهادت داد که طی شش ماه گذشته با تمامی نهادهای مرتبط درباره اختلال ها در شبکه و بهبود وضعیت شبکه صحبت کرده است و ماحصل این جلسات، نتایج خوب و مثبتی بوده است. او جزئیات بیشتری درباره نتایج این جلسات و خروجی تصمیم گیران نگفت.

دهقانی فیروزآبادی همچنین درباره رویکرد معاونت علمی درباره موضوع اینترنت طبقاتی یا همان اینترنت با دسترسی خاص گفت: «با وزارت ارتباطات هماهنگی های متعددی جهت دسترسی به این نوع اینترنت برای تیم ها صورت گرفته است.» او گفت که در فاز اول در شهرهای بزرگ و در مناطق خاصی مانند پارک های فناوری و مراکز نوآوری، این طرح را اجرا خواهند کرد تا تیم های علاقه مند و نیازمند به این نوع اینترنت بتوانند از بالاترین سطح شبکه ارتباطی کشور استفاده کنند.

او ابراز امیدواری کرد «اینترنت ویژه» یا همان «اینترنت حرفه ای» در مراکز خاص مانند منطقه ویژه پیام و مراکز نوآوری نیز در اختیار تیم های حرفه ای قرار خواهد گرفت و امیدواریم کمتر از دو یا سه ماه آینده، این پروژه انجام شود.»

از زمان ایجاد محدودیت ها در شبکه اینترنت در شش ماهه گذشته سال پیش، بحث دسترسی برخی اقشار به اینترنت ویژه مطرح شده است.

بسیاری از مردم از این طرح به عنوان «اینترنت طبقاتی» نام می برند؛ هرچند وزیر ارتباطات و سایر دولتمردان معتقدند نباید چنین اسمی را روی این طرح گذاشت.

در این طرح قرار است اینترنتی به برخی افراد ازجمله برنامه نویسان و توسعه دهندگان و… داده شود که محدودیت ها در آن متفاوت است و خبری از اختلالات در شبکه اینترنت به خاطر این محدودیت ها نیست.

برخی کارشناسان عرضه چنین اینترنتی را موجب بروز خشم جامعه می دانند و بسیاری از فعالین و نهادهای صنفی مرتبط با حوزه ICT نیز با عرضه این اینترنت مخالفت کرده اند. بااین حال، به نظر می رسد دولت این سیاست را به طور جدی دنبال می کند و برخی شرکت ها و افراد نیز خواهان دریافت این نوع اینترنت هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.