تقویت مشارکت در مناطق قومی و مذهبی از توانمندیهای رحمانیفضلی است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی با اشاره به توانمندیهای وزیر پیشنهادی کشور گفت: تقویت مشارکت در مناطق قومی و مذهبی از توانمندیهای رحمانیفضلی است و این انتظار وجود دارد که برای اقلیتهای قومی سهمیه مدیریتها در سطح کشور افزایش پیدا کند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی با اشاره به توانمندی های وزیر پیشنهادی کشور گفت: تقویت مشارکت در مناطق قومی و مذهبی از توانمندی های رحمانی فضلی است و این انتظار وجود دارد که برای اقلیت های قومی سهمیه مدیریت ها در سطح کشور افزایش پیدا کند.
فریده اولاد قباد در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در موافقت با وزیر پیشنهادی کشور گفت: رحمانی فضلی برای وزارتخانه ای حساس انتخاب شده است. وزارت کشور حافظ نظم و امنیت است که مسئولیت سیاسی عمومی و هماهنگ کننده دولت و مردم در محلات، شهرها ، شهرستان ها و هماهنگ کننده امور دولت است و ماموریت های متفاوتی دارد.
نماینده مردم تهران ادامه داد: ماموریت های امنیتی، سیاسی، عمرانی و شهری و همچنین روستایی بر عهده وزارت کشور است و انجام همه این مسائل نیاز به وزیری آگاه نسبت به امور جامعه و با اطلاع کافی از مسائل سیاسی و توانمند دارد. دکتر رحمانی فضلی به عنوان این گزینه برای دولت دوازدهم می تواند به نحو مطلوبی به خواسته های مردم پاسخ دهد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی گفت: وزیر پیشنهادی کشور می تواند در این راستا مسئولیت های سیاسی و اجتماعی را بپذیرد زیرا دارای نگرش سیاسی و به جای تحلیل خطی دارای رویکرد تحلیلی به جامعه است. یعنی جامعه را از همه ابعاد اجتماعی سیاسی و فرهنگی در نظر می گیرد و در امر کلیات نظام سیاسی حرکت می کند و آن را بر سلیقه شخصی و جناحی ترجیح می دهد.
نماینده تهران با اشاره به سوابق اجرایی وزیر پیشنهادی کشور گفت: او در سازمان های مختلفی کار کرده و رویکرد توسعه محوری و استفاده از همه ظرفیت ها از خط مشی مدیریتی اوست او همه تلاش خود را برای منافع ملی کشور و مصالح مردم به کار برده و کارها را پیگیری کرده همچنین حضورش در حوزه اقتصاد مقاومتی زبان زد است.
اولاد قباد با اشاره به برنامه رحمانی فضلی درباره محورهای عملکرد وزارت کشور گفت: عملکرد وزارت کشور بسیار گسترده و متنوع است در حوزه سیاسی برنامه ریزی و برگزاری انتخابات در فضای ایمن و سالم با مشارکت مردم و احزاب شکل گرفت و بنده به عنوان بازرس این فضا شاهد بودم که انتخابات با شعور و شور سیاسی و نظم برگزار شد که در این حوزه باعث ارتقای سطح مشارکت و تایید صحت انتخابات در همه کشور بود.
عضو فراکسیون امید افزود: در ۱۴۰ حوزه انتخاباتی در شهر و روستا این انتخابات به صورت مکانیزه برگزار شد که امیدواریم رحمانی فضلی بتواند انتخابات بعدی را کاملا مکانیزه برگزار کند. همچنین برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان و تامین مدیریت و امنیت عمومی آن در فضای مجازی و نکات ایمنی از نقاط قوت او است.
نماینده تهران گفت: تلاش های رحمانی فضلی در زمینه احزاب نیز قابل توجه است. زمانی مردم برای گرفتن مجوز در صف های طولانی می ماندند اما با اعتقاد قلبی او به تکثرگرایی با ۵۴ مجوز تاسیس حزب یا گروه سیاسی موافقت شد همچنین راه اندازی خانه احزاب، ایجاد فضای آرامش سیاسی و برگزاری ۳۰ کنگره احزاب از دیگر فعالیت های شاخص رحمانی فضلی است.
او گفت: تقویت مشارکت در مناطق قومی و مذهبی از دیگر توانمندی های اوست و این انتظار وجود دارد که برای اقلیت های قومی سهمیه مدیریت ها در سطح کشور افزایش پیدا کند.
اولاد قباد افزود: ۷۵ درصد برنامه های رحمانی فضلی همسو با اسناد بالادستی است. همچنین از کارهای بارز او تشکیل و راه اندازی ستاد اربعین است و در رابطه با حوزه زنان فرآیند اجرای سند امنیت کودکان و زنان را در کارنامه خود دارد.
او در پایان گفت: در حال ۱۵۰ نفر از بانوان مشغول فعالیت در پست های مدیریت زیر نظر وزارت کشور هستند که انتظار داریم این رقم افزایش پیدا کند.