بازدید سایت : ۴۵۱۳۴

مراکز درمانی شهرداری پایتخت باید تحت تولیت وزارت بهداشت فعالیت کنند

عضو عضو هیات رئیسه مجمع نمایندگان تهران در خصوص ضرورت تقویت ارتباط مدیریت شهری پایتخت با وزارت بهداشت و درمان برای رفع مشکلات حوزه سلامت، گفت: شهرداری‌ها در کل کشور می‌توانند به امورات فرهنگی و اجتماعی ورود داشته باشند، موضوع سلامت هم یکی از این امورات است که با همکاری و هماهنگی لازم به طور گسترده می‌توانند کمک وزارت بهداشت و درمان باشند.

مراکز درمانی شهرداری پایتخت باید تحت تولیت وزارت بهداشت فعالیت کنند
تین نیوز |

عضو عضو هیات رئیسه مجمع نمایندگان تهران در خصوص ضرورت تقویت ارتباط مدیریت شهری پایتخت با وزارت بهداشت و درمان برای رفع مشکلات حوزه سلامت، گفت: شهرداری‌ها در کل کشور می‌توانند به امورات فرهنگی و اجتماعی ورود داشته باشند، موضوع سلامت هم یکی از این امورات است که با همکاری و هماهنگی لازم به طور گسترده می‌توانند کمک وزارت بهداشت و درمان باشند.

به گزاش خانه ملت، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: شهرداری باید با هماهنگی و تحت تولیت وزارت بهداشت و درمان در حوزه سلامت فعالیت داشته باشد تا علاوه بر هم‌افزایی خدمات با کیفیت‌تر هم به مردم ارایه شود.

شهرداری اراضی برای ساخت بیمارستان و مراکز درمانی را باید در اختیار وزارت بهداشت و تامین اجتماعی قرار دهد

وی افزود: شهرداری می‌تواند اراضی لازم در اختیار وزارت بهداشت و درمان برای ساخت بیمارستان‌های جدید قرار دهد، همچنین اراضی را به سازمان تامین اجتماعی برای احداث کیلنیک‌های تخصصی دهند، هم‌اکنون نیز مسئولان وزارت بهداشت و درمان و تامین اجتماعی اعلام کردند که اگر شهرداری اراضی را در اختیارشان قرار دهد، کارهای گسترده‌ای در حوزه سلامت انجام خواهیم داد.

علیجانی با بیان اینکه شهرداری علاوه بر همکاری در بخش درمان، در حوزه پیشگیری نیز می‌تواند همراه وزارت بهداشت و درمان شود، گفت: شهرداری در پیشگیری از سرطان‌ها، آسیب‌ها و بیماری های ناشی آلودگی هوا و غیره با وزارت بهداشت و درمان می‌توانند کارهای مشترکی انجام دهند تا جایی که تغییراتی در سبک زندگی مردم  ایجاد شود.

تحول حوزه سلامت پایتخت با همکاری شهرداری با وزارت بهداشت در حوزه پیشگیری

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی معتقد است: شهرداری در حوزه ترویج ورزش همگانی، مقابله با دیابت و فشار خون و نارسایی‌های ریوی ناشی از آلودگی هوا می‌تواند گام‌های اساسی و موثر بردارد، مدیران شهری پایتخت باید با همکاری وزارت بهداشت و درمان و حتی تامین اجتماعی حوزه سلامت در پایتخت را متحول سازند.

وی ادامه داد: شهرداری با ورود به مقابله با آسیب‌های اجتماعی چون کودکان کار، زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست، حاشیه‌نشینی و کمک به اقشار فقیر ساکن در بافت‌های فرسوده و ساماندهی معتادان متجاهر می‌تواند در بهبود حوزه سلامت موثر واقع شود. در این راستا با بهزیستی نیز می‌تواند هم‌راستا شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، معتقد است: توسعه و ترویج ورزش همگانی علاوه بر اینکه اقدامی فرهنگی و تفریحی است، در پیشگیری از بیماری تاثیر دارد لذا به حوزه سلامت کمک شایانی خواهد شد.

150 هزار میلیارد گردش مالی حوزه سلامت به همراه همه هزینه‌‌کردهای این حوزه/ عدم همکاری دستگاه‌هاب ا وزارت بهداشت سبب کارایی پایین آن شده است

علیجانی یادآور شد: گردش مالی حوزه سلامت در کشور به اضافه پولی که مردم و دستگاه‌ها از منابع عمومی برای حوزه سلامت و بیمه خرج می‌کنند، بیش از 150 هزار میلیارد تومان است اما متاسفانه کارایی حوزه سلامت کم شده به نوعی که بخش درمان هنوز با مشکل روبه روست زیرا همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌ها با وزارت بهداشت و درمان وجود ندارد در حالی که همه مجموعه‌ها تحت تولیت واحد وزارت بهداشت و درمان و برنامه جامع باید فعالیت داشته باشند.

اولویت مدیران سابق شهرداری همکاری با وزارت بهداشت و درمان نبود

عضو هیات رئیسه مجمع نمایندگان تهران، یادآور شد: اولویت مدیران قبلی شهرداری تهران حوزه سلامت نبود هرچند در اواخر دوره گذشته اقداماتی آغاز شد، در هر حال در دوره جدید شهرداری با وجود همراهی شهرداری و دولت باید همکاری و هم‌افزایی بیش از پیش را شاهد باشیم تا با همکاری وزارت بهداشت و درمان مردم احساسا رفاه و آرامش کنند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.