بازدید سایت : ۸۰۸۹۴

در نشست روسای مرکز مدیریت راههای کشور چه گذشت؟

نشست روسای مرکز مدیریت راههای کشور با حضور سرپرست سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای، اعضای هیات عامل، جمعی از مدیران ستادی، کارکنان ستادی مرکز مدیریت راه های کشور و روسای ادارات این مرکز در ادارات کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان ها برگزار شد.

در نشست روسای مرکز مدیریت راههای کشور چه گذشت؟
تین نیوز |

نشست روسای مرکز مدیریت راههای کشور با حضور سرپرست سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای، اعضای هیات عامل، جمعی از مدیران ستادی، کارکنان ستادی مرکز مدیریت راه های کشور و روسای ادارات این مرکز در ادارات کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان ها برگزار شد.

ضرورت استفاده از کلان داده های مرکز مدیریت راه های کشور در اتخاذ تصمیمات سازمان

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: با نصب و فعالیت ۲۴۰۰ سامانه ثبت تخلفات، قریب به ۲۹۰۰ دستگاه ترددشمار، ۹۸ سیستم توزین در حال حرکت، ۱۱۰۰ دوربین نظارتی و حدود ۱۰۰۰ دستگاه دوربین پلاک خوان ثابت در حال نصب در سطح محورهای مواصلاتی کشور، اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.
محمد تیموری با اشاره به جمع آوری و ساختاربندی داده ها و اطلاعات خروجی عملکرد سامانه های فعال در شبکه راه های کشور، بیان کرد: در این راستا با ثبت تردد حدود چهار میلیارد پلاک یکتا در بازه ی زمانی هفت ماهه سال جاری، قریب به ۲۸ میلیون تخلف وسائل نقلیه جهت بررسی و اعمال قانون به مراجع ذیر بط ارسال شده است.
وی عنوان کرد: مرکز مدیریت راه های کشور باید با استفاده از اطلاعات به دست آمده، در گامی دیگر از فعالیت ها و ایفای نقش، نسبت به ایجاد حساسیت در جامعه درباره شرایط موجود بخش راه و حمل و نقل اقدام کند.
معاون برنامه ریزی سازمان با تأکید بر ضرورت استفاده از کلان داده های سامانه های مرکز مدیریت راه های کشور در شناسایی گلوگاه های جاده ای، به روزرسانی نقشه راه های ترانزیتی، مدیریت سوخت و ناوگان، تصریح کرد: با توسعه و نگهداری ابزارهای جاده ای، راهبرد جدید این مرکز ورود به لایه تصمیم گیری و تصمیم سازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

جریان روان و ایمن جاده ای در گرو مدیریت شبکه راه است

سرپرست معاونت راهداری سازمان، نقش مرکز مدیریت راه های کشور در بالندگی و پویایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای را ویژه ارزیابی کرد.
مهران قربانی جریان ایمن و روان ترافیک جاده ای را نیازمند مدیریت شبکه راه دانست و افزود: در این راستا مدیریت پویای حمل و نقل و زیرساخت های راه از جمله انتظاراتی است که مرکز مدیریت راه های کشور در طی مراحل رشد خود باید محقق کند.
وی بیان کرد: تصمیم گیری به هنگام در ارائه خدمات زمستانی به کاربران جاده ای، منوط به شناسایی مناسب، اطلاع رسانی به موقع و مشارکت در تصمیم گیری ها است.

دوربین های نظارتی، ابزارهای قانونی در جاده های کشور هستند

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان گفت: مرکز مدیریت راه های کشور با سیر مناسب فعالیت ها، به خوبی خود را با نیازها و تحولات روز تطبیق داده است.
عباسعلی بنی اسدی از مرکز مدیریت راه ها به عنوان یک مرکز مدیریت راهبردی در حوزه راه های کشور یاد کرد و با تأکید بر این که دوربین های نظارتی، ابزارهای قانونی فعال در سطح جاده های کشور هستند، خاطرنشان کرد: در ایام سفرهای اربعین حسینی، از اطلاعات مرکز مدیریت راه ها در مدیریت حمل و نقل و خدمات رسانی به زائران استفاده شد.

ظرفیت هوش مصنوعی در تحلیل آمارهای سازمانی پای کار بیاید

معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی از نیروهای مراکز مدیریت راه های استان های کشور به عنوان افسران و راهبران هوشمند جاده و حمل و نقل یاد کرد.
علیرضا راستیار، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای را سازمانی داده محور خواند و گفت: تجزیه و تحلیل آمارها مستلزم برنامه ریزی مناسب در جهت پیشبرد اهداف سازمانی است.
وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در تحلیل آمارها، زمینه ساز برنامه ریزی و استخراج نتایج مفید خواهد بود.

مدیریت ترافیک و ناوگان ابزار تحقق راه هوشمند است

مشاور ریاست و مدیرکل دفتر مرکزی حراست گفت: مدیریت ترافیک، ناوگان و رفتار رانندگان در کنار توجه به رویکرد اقتصادی، از ابزارها و اهداف تحقق راه هوشمند است.
علی فتحی فعالیت در بستر تکنولوژی را مستلزم تسلط بر اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری دانست و افزود: در نصب دوربین های نظارت جاده ای موضوعات مرتبط با حوزه حمل و نقل، کنترل بارهای بدون بارنامه و اضافه تُناژ بار و اعمال مکانیسم های کنترلی برای تردد ناوگان پلاک های خارجی در سطح محورهای مواصلاتی مورد توجه قرار گیرد.

مرکز مدیریت راه ها چشم بینای جاده های کشور است

مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد سازمان از مرکز مدیریت راه ها به عنوان چشم بینای جاده های کشور یاد کرد و گفت: نقش نظارتی دوربین های نظارت تصویری در حوزه امنیتی مورد توجه قرار گیرد.
جلال حمیدی مقدم بیان کرد: تقویت نظارت بر پایانه ها با هدف کنترل هر چه بهتر مبادی ورودی و خروجی در استان های مرزی در دستور کار قرار گیرد.

مبود نیروی متخصص؛ چالش مرکز مدیریت راه های کشور

رئیس مرکز مدیریت راه های کشور گفت: یکی از چالش های پیش روی این مرکز، کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه پاسخگویی سامانه ۱۴۱ و همچنین حوزه تحلیل و فناوری در سطح استان های کشور است.
منصور فخاران بیان کرد: با بهره گیری از قابلیت های بخش خصوصی می توان بهره وری را درحوزه فعالیت ها و اقدامات مرکز مدیریت راه های کشور افزایش و ارتقاء داد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.