آغاز تعمیرات سالانه ۵۸ فروند علائم کمک ناوبری شناور در آب های هرمزگان
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از آغاز عملیات تعمیر و نگهداری سالانه ۵۸ فروند بویه از مجموع بیش از ۱۵۰ علائم کمک ناوبری واقع در اقصی نقاط آب ها و جزایر این استان خبر داد.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از آغاز عملیات تعمیر و نگهداری سالانه ۵۸ فروند بویه از مجموع بیش از ۱۵۰ علائم کمک ناوبری واقع در اقصی نقاط آب ها و جزایر این استان خبر داد.
به گزارش تین نیوز از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، اسماعیل مکی زاده اظهارداشت: عملیات تعمیر سالانه ۵۸ فروند بویه از مجموع بیش از ۱۵۰ علائم کمک ناوبری واقع در اقصی نقاط آب ها و جزایر این استان توسط شناور بویه گذار حجاز 66 و شناورهای مولتی کت مراد 1 و 2 آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از تامین ایمنی دریانوردی در آبراه ها، به موضوع چراغ ها و علائم کمک ناوبری اختصاص دارد، ادامه داد: تعمیرهای دوره ای در بازه های زمانی 15 روزه، 2 ماهه، شش ماهه و سالانه انجام می گیرد.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: در سرویس های سالانه، بویه و متعلقات آن به صورت کامل از آب خارج شده و بعد از انجام عملیات خزه تراشی، رنگ آمیزی و تعویض قطعات و تجهیزات فرسوده، دوباره در موقعیت خود مستقر می شود.
به گفته وی؛ بخش چراغ ها و علائم کمک ناوبری اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی تلاش می کند با پایش مستمر و دوره ای علائم کمک ناوبری مطابق دستورالعمل ها و قوانین موسسه بین المللی چراغ ها و علائم کمک ناوبری و حاصل شدن آماده به کاری مداوم تمامی علائم کمک ناوبری تحت نظارت؛ بالاترین سطح ایمنی دریانوردی برای شناورهای درحال تردد در استان فراهم آورد.
وی خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح ایمنی ترددها و کاهش سوانح دریایی، شناورها باید نشانه های قابل اطمینانی را به صورت مستمر و دائم برای شناسایی مسیر و خطرات بالقوه آن در اختیار داشته باشند.
گفتنی است؛ به تمامی سیستم ها، روش ها، ابزارها و وسایلی که در محیط خارج از یک شناور به منظور کمک به تعیین موقعیت شناور، تعیین مسیر ایمن و اخطاردهی به شناور در مواقع بروز خطر و یا وجود مانع مورد استفاده قرار می گیرد، علائم کمک ناوبری گفته می شود.