بازدید سایت : ۳۷۹۳۳۴

کاهش دموراژ کشتی های ورودی به بندر شهید رجایی در دستور کار

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره صفر شدن دموراژ کشتی ها در اواخر دهه ۱۳۷۰ و اوایل دهه ۱۳۸۰، دموراژ کشتی ها در بندر شهید رجایی، به تلاش برای کاهش دموراژ کشتی های وارده به بندر شهید رجایی اشاره کرد.

کاهش دموراژ کشتی های ورودی به بندر شهید رجایی در دستور کار
تین نیوز |

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره صفر شدن دموراژ کشتی ها در اواخر دهه ۱۳۷۰ و اوایل دهه ۱۳۸۰، دموراژ کشتی ها در بندر شهید رجایی، به تلاش برای کاهش دموراژ کشتی های وارده به بندر شهید رجایی اشاره کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادسرآمد، حسین عباس نژاد تصریح کرد: دموراژ کشتی به عوامل مختلفی بستگی دارد و فقط به بندر و توانمندی عملیات بندری برنمی گردد، هرچند نقش بزرگی دارد. 

عباس نژاد با اشاره به خدمات مختلفی که به کشتی ها از زمان ورود به لنگرگاه تا زمانی که از بندر خارج می شود داده می شود، افزود: در بخش دریایی خوشبختانه سازمان بنادر و دریانوردی در موضوع تأمین یدک کش، تأمین راهنما برای اینکه جداسازی و پهلودهی کشتی را تسهیل کند، گام های مناسبی برداشته است و با توجه به سفارش های که برای شناورهای یدک کش و راهنما داشته که در یارد شهید محبوبی در مجاورت بندر شهید رجایی در حال ساخت است، ارتقای زیادی در تسریع و کاهش زمان سرویس دریایی بندر ایجاد خواهد شد.

وی به ضرورت استخدام راننده پایه یک برای حمل و نقل کانتینرها در محوطه بندر اشاره کرد و گفت: به دلیل مبلغ حقوق که بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است،  راننده های پایه یک، معمولاً حاضر به همکاری نمی شوند و همین الان حدود ۱۰۰۰ نفر کمبود راننده وجود دارد که با برطرف کردن این نقیصه می توان سرعت تخلیه و بارگیری کانتینرها و بار کشتی را تسریع کرد.

عباس نژاد  بخشی از کاهش دموراژ کشتی ها را مربوط به به فعالیت های بندری دانست و تأکید کرد: عوامل دیگری هم در کاهش زمان دموراژ کشتی ها اثر دارند و وقتی صحبت از دموراژ می شود، باید دید مسئول هر سرویس با کدام دستگاه می باشد که خوشبختانه با تلاش هایی  کهدولت در چند سال اخیر انجام داده است، کاهش چشم گیر داشته است.

وی در ادامه بیان داشت: هرچند هر وقت حرف از دموراژ می شود، انگشت اتهام به سمت بندر گرفته می شود. باید توجه شود، وقتی کشتی وارد بندرگاه می شود، از آنجا مسئولیت بندر شروع نمی شود و براساس شاخص های داخلی و بین المللی، زمانی مسئولیت متوجه بندر می شود که کاپیتان NOR یا Notice Of Readiness برای بندر ارسال می کند.

عباس نژاد در پایان با اشاره به عواملی چون گیت خروج، فرآیند گمرک، تخصیص ارز به صاحب کالا  و ... که علاوه بر فعالیت های بندری بر دموراژ اثرگذارند گفت: زمانی که NOR برای بندر ارسال می شود، بندر مسئولیت دارد و فرآیندهای آن شروع می شود ، اما بارها پیش آمده است که یک کشتی سه ماه در لنگرگاه می ماند و اسناد آن آماده نیست و یا به دلیل اختلاف کشتیرانی با صاحبان کالا موجب دموراژ می شود که ارتباطی به بندر ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.